M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Kendi yavrularını yiyen kuş

Erol Bulut istifa etti, 50 milyon TL parayı aldı gitti. Vebali böyle bir mukaveleye imza atan başkan ve yönetim kurulunun boynuna. Rahat uyuyorlar merek ediyorum.
Erol Bulut’un ilk yılındaki 38 karşılaşmada ki puan ortalaması 1.2. Türkiye kupasındaki 4 maçında üçünü kazandı. Bu yıl ise 19 karşılaşama da ise 19 puan aldı. Türkiye Kupasında ise üçte üç var. Alında onu istifaya götüren süreç transfer yanlışları ve Sumidika gibi kulübü jurnal etmesi.
Cevdet Akınal gitti, Tolga Batallı geldi. Bize “Hayırlı olsun” demek düşer. Ama gözüken o ki yine paralı yönetici ve yine Teknik Direktör yanlışı. Tarih tekerrür edecek gibi gözüküyor.
İsmail Kartal jet hızı ile göreve geldi. Adeta yeni başkan O’nu cebinde getirmiş. İsmail Kartal 2000 yılında Karabükspor’da başladığı kariyerine Fenerbahçe’de noktalamıştı. Sivas, Mardin, Altay, Malatya, Ordu, Konya Şeker, FB, Eskişehir, Gaziantepspor, Ankaragücü, Rize, Konya, Erzurum ve Fenerbahçe. 12 yılda 16 takım. Görevde kalma süresi ortalaması 6 ay. Tek başarı 2017/18 sezonun ikinci tamamlayıp Ankaragücü’nü süper lige çıkartması.
İsmail Kartal’la nasıl bir anlaşma yapıldı, şimdilik meçhul. Gaziantep’te futbolu yönetenler kendi evlatlarını yemeye devam ediyor. Geçmişte efsane başkan Celal Doğan’ın gösterdiği cesaret ve öngörüyü gösterecek bir başkan maalesef olmadı. Yine teknik direktör değişimi, yine futbolcu alınacak, kontenjan için yine futbolcu gönderilecek. Bu şehrin parası savrulacak.
Oysa yapılacak iş basitti. Yıllardır futbolcu, kaptan, yardımcı teknik adam olarak kulübün içinde olan Erdal Güneş en azından sezon sonuna kadar bu takımı götürürdü. Sezon sununda daha sağlıklı bir karar verilebilirdi.
Sahi kendi yavrularını yiyen kuşun adı neydi..?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi