M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bir çiçekle yaz gelmez

Alt sıraların iki takımı karşı karşıya. Puansız Gaziantep, iki puanlı İstanbulspor’u konuk etti. Jetkoviç, Markoviç ve Ertuğrul kulübede. Arda, Gradel ve Bikel çimende.

Puan ihtiyacından olacak iki takımda istekli. Konuk ekip daha iyi pas yapsa da Gaziantep ceza alanı civarında daha çok gözüktü. İlk baskıyı atlatan İstanbulspor soldan Ethemi ile etkili olmaya çalıştı. İlk yirmi de iki kalecide rahat.

Oyun faullerle sık sık durdu. Draguş topla bir türlü buluşturulamadı. Mustafa ve Gradel’in çabaları yetmedi. Devrenin sonlarındaki baskı da sonuçsuz kaldı.

İlk bölümden aklımda; Draguş ve Arda’nın ofsayt sayılan vuruşları ve Furkan’ın çizgiden çıkarılan şutu var. Rakipten ise Lojhan’ın kafa vuruşu.

İkinci perde de aynı görüntülerle başladı. Topa sahip olan sıra ile hücum etti. Devamlılık sağlayamadılar. Djilobodji defansın açılarını kapattı, Furkan Ve Mustafa fark yarattı.

İkinci çeyrekte kırmızı siyahlılar baskıyı artırınca konuk ekip çıkmakta zorlandı. Ve Sumdica’dan ,ilaç gibi bir hamle geldi. Markoviç ve Ajeti çimende, ıslıklanan Maxsim kenarda. Matkoviç kullandı korneri, Draguş’un kafa vuruşu tabelayı değiştirdi.

Golden sonra defans güvenliğini unutan konuk ekip, yapılan değişiklerin de etkisi ile gol aradı. Bilinçsiz hücumun faturasını Ajeti’nin akılı vuruşu ile pahalı ödediler.

Aylar sonra maç kazanan Gaziantep’e umarım bu üç puan kırık kalplere şifa olur. Bir çiçekle yaz gelir mi? Bekleyip göreceğiz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi