Cumhur Dölek Yazıyor: 'Gaziantep FK Süper Lig'de Kalacak Mı? Gaziantep FK'ya Hayat Öpücüğü'

Haftalardır bir türlü maç kazanamayan Gaziantep FK nihayet kendi evinde ligin güçlü takımı Kasımpaşa'yı ilk yarıdaki güzel futbolu ile 2-0 mağlup etti ve nefes almayı başardı. Maç öncesi Kalyon Stadı tıklım tıklım dolmuştu. Bu maçın önemini bilen taraftar maç boyunca 12. adam görevini en iyi şekilde yaptı. Teknik Direktör Selçuk İnan ve takımı da "inancın zaferini" Kasımpaşa maçı ile ispatlamış oldu.

Selçuk İnan, Beşiktaş ve Kasımpaşa'yı mağlup ederek 6 puan aldı eğer kendi evinde Ankaragücü'ne yenilmeseydi düşme hattından daha da yukarı çıkardık. Kaybedilenlere değil kazanılanlara bakacağız. Gaziantep FK'da birlik beraberlik olduğu sürece her maçı yeneriz. Beşiktaş ve Kasımpaşa'yı yenerek ve önümüzdeki hafta Trabzon maçı içinde sinyalleri vermiş olduk. Gaziantep FK'nın maçta yardımlaşması ve sahada sürekli mücadele etmesi maçı kazanmada en büyük etken oldu haftalarda gol atamayan Maxim'in de şık golü gerçekten de alkışı hak ediyor.

Orta sahamız hem defansa hem de ileriye çok yardımcı oldu bence Gaziantep FK birbirine kenetlenerek bu başarıyı sağlamış oldu. Futbolda kazanınca kral olursunuz bu maçında kralı bana göre Selçuk İnan'dır. Kaybetseydi, kaybeden ve küme düşüren teknik adam unvanını eline alırdı. Neyse kazasız belasız bu maçtan 3 puan alındı ve ligde bir zor iş daha başarıldı.

Burada bir şey demek isterim, Gaziantep FK'nın rakipleri olan Hatay, Pendik, Karagümrük ve Kayserispor'da küme düşme potasında mücadele ediyorlar. Gaziantep FK ve düşme hattında buluna takımların maçlarına baktığımızda en avantajlı takımda Gaziantep FK'dır.. Bu maçın galibi futbolcu ve teknik ekipten fazla Gaziantep FK'nın 12. oyuncusu olan taraftarlardır...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Cumhur Dölek Arşivi