M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Klas farkı!

Gaziantep Futbol Kulübü Galatasaray’ı ağırladı. Ev sahibi üç maçta puan alamamanın ezikliği, konuk ekip ise şampiyonlar ligi morali ile çimende. Ömürcan şans bulmuş, Eskihallaç Mustafa ise sol bek gömleği giydi.

Karşılaşma adeta Aktürkoğlu Kerem’in biri iptal edilen iki golü başladı beş dakika dolmadan. Gaziantep ön alanda baskı kurmak istedi ise de devamlılık sağlanmadı. Çünkü usta ayaklar hem önledi hem orta alanı çabuk geçtiler.

Galatasaray meşin yuvarlağı enine boyuna istediği gibi kullandı. Onlarda ceza alanı içinde sadece karambol yaratabildiler. Maxsim ve Gradel son kanatta çok yakın oynayınca Mustafa, Tete ile boğuşmak zorunda kaldı. Sağ kanatta da Ömürcan, Furkan’ın gayreti ile ayakta kalabildi. İlk yarım saatte kaleci Muslera topla buluşamadı.

Zar zor kazanılan topları çabuk kaybetti ev sahibi. Her şeye rağmen son çeyrekte birkaç kez kale önünde gözüktü kırmızı siyahlılar. Furkan müsait pozisyonda topu Muslera’ya nişanladı. Konuk ekip te çok fazla pozisyon üretemedi ilk bölümde.

Karşılıklı pozisyona dönüşmeyen ataklar vardı ikinci bölümün başlarında. Ve yine hızlı çıktı Galatasaray Kerem-İcardi organzisasyonu tabelayı değiştirdi. Fark iki. Erdal Güneş’ten Markoviç ve Veliu hamleleri geldi ama nafile gayret. İcardi yine sahnede. Hem penaltı aldı hem gol yaptı.

Kazanmak için sadece mücadele etmek yetmiyor. Maçları iyi oyuncular kazanıyor. Usta ayakların klas farkı idi sonuç. Tabii bir de Tribünler bakın..! Yetmedi ise iki takımın oyuna sonradan giren oyuncularını irdeleyin ve sonucu yorumlayın…!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi