Gaziantep Büyükşehirde Değişim Son Sürat! Genel Sekreter Yardımcısı Emekli Oluyor!

Gaziantep Büyükşehirde Değişim Son Sürat! Genel Sekreter Yardımcısı Emekli Oluyor!
31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde değişim başladı. Tasarruf tedbirleri için müdürlük sayısı 100’lerden 70’lere indirilen büyükşehirde yeni görevlendirmeler ve tasarruf tedbirleri devam ediyor.

Osman Toprak’ın yeni dönemde görev almadığı Büyükşehir’de Başkan vekilleri olarak Halil Uğur, Hakan Aslansoy, Feray Yılmaz, Abdülkadir Sökücü ve Mehmet Haz atanırken, genel sekreter yardımcılıklarında da değişimler yapıldı.

ELBEYLİ EMEKLİ OLUYOR

Fatma Şahin’in kadın ağırlıklı A takımında bulunan Genel Sekreter Yardımcısı, İmar Daire Başkanı İrem Elbeyli emekli oluyor. İrem Elbeyli’ye emekli olacağı için yeni dönemde görev görev almayacağı belirtildi.

GAZİ KÖRDEVE’YE ÖNEMLİ GÖREV

GASKi Genel Müdür Yardımcılığına Sevda Usalp’ın getirileceği büyükşehirde, Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Gazi Kördeve’de Genel Sekreter Yardımcısı oluyor. Ayrıca Gazi Kördeve’nin İmar Dairesinden de sorumlu olacağı öğrenildi.

ARAÇLAR GERİ ÇEKİLDİ

Bu arada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, tasarruf tedbirleri kapsamında bazı üst düzey yöneticilere tahsis edilen araçları geri çekti. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in tasarruf tedbirleri kapsamında verdiği talimatların ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde de çalışma başlatıldı. Edinilen bilgilere göre, Tasarruf Tedbirleri kapsamında Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürlerine daha önce tahsis edilmiş olan araçlar geri çekildi. Araçların çekilmesi ile GBB önemli ölçüde tasarruf sağlamış olacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.