M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bedrettin Ay Yazıyor... AKLINIZ KİRADA MI..?

Erdal Güneş gitti. Kendi evladınız diye kolayca gönderdiniz. Ne verdik ki ne istedik diye düşünmediniz hiç. Artık elinizi ovuşturup koltuğunuz da rahatça oturabilirsiniz. Kendiniz değil suç gömleğini başkasına giydirdiniz.

Yeni Teknik adam arayışınızın da maşallahı var hani. Şenol Can ve Sumudica varmış elinizde. Samet Aybaba’dan, beş altı transfer istiyor diye vaz geçtiniz. Sanki gelen istemeyecek.

Şenol Can eski futbolcumuz. Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa’da görev yaptı. Ortalama görev süresi 0.44 yıl, MBPsi 1.44 olan biri. İstediğiniz bu mu.?

Gelelim Marius Sumudica’ya. Balık akıllı mısınız, aklınızı kiraya mı verdiniz? Onun bu şehirden nasıl kovulduğunu, giderken neler söylediğini ne çabuk unuttunuz. Hadi diyelim o yıllarda futbolla hiç ilintiniz yoktu, arşivlere de mi bakmadınız..?

Özrünüz kabahatinizden büyük. Neymiş efendim “Maxsim istiyormuş”. Yarın başka bir futbolcu, başka bir teknik adam isterse..? İşinizde çalışanlarınız “İstemezük..” yada “Şunu isteriz..” diye konuşursa böyle mi yapacaksınız..? Böyle basiretsizlik olmaz.

Orta da Sumidica’nın başarı öyküsü de yok. Takımlarda görev alma süresi 0.68 yıl. GFK da ise 1.55 sağlamış. Son takımı Al-Raed’de 31 karşılaşmada 15 mağlubiyet 7 beraberlik sağlamış. Hadi varsayalım başarılı bir teknik adam. Her şey başarı değil ki, etik değerlere ve bu şehrin gururuna hiç mi saygınız yok.

Kendinize gelin.. Gelmiyorsanız asıl işinize dönün..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi