M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Bedrettin Ay Yazıyor... Gaziantep Futbol Kulübü üçte sıfır çekti ya.. VURUN ABALIYA

Gaziantep Futbol Kulübü üçte sıfır çekti ya.. Savaş tamtamtaları çalıyor, “istifa” ve “Erdal gitsin” çığlıkları yeri göğü inletiyor. Bu gitsin diyenlerin bir önerisi var mı? Yok.!

Bırakın bu kışkırtıcı yaralayıcı sözleri. Yönetici, taraftar, pastadan pay uman teknik adam da olsanız hemşehri’nize biraz destek çıkın, biraz sabırlı olun. Bu sonuçlarla ilgili sorumlu tutulacak en son kişidir Erdal Güneş. Ne verdiniz de ne istiyorsunuz? Kaşıkla ver sonra düğün yemeği iste. Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz…

Adnan Erkan’a bir çift söz söyleyen var mı? Yok. Hepimiz merak ediyoruz; bu transferleri kim yaptı? Yarınlar için plan-projeler neler? Hedef nedir? Başkan Memik Yılmaz suskun. Herkes cevap bekliyor. Bu suskunluk hayra alamet değil.

Takımın kadro kalitesi de, kadro derinliği de Süper lig ayarında olmadığı herkesin ortak fikri. Takımı saha içinde yönlendirecek bir on numara eksikliği tüm çıplaklığı ile sırıtıyor. Erdal Güneş’in en büyük suçu “Bu kumaştan iyi bir elbise çıkmaz” dememek, Olanı en iyi şekilde sahaya yansıtmaya çalışmak olmuştur.

Onu taktik, kadro seçimi, oyuncu değişiklikleri, kenar yönetimi konusunda yetersiz bulan var mı? Yok.! Malzeme bu, imalat bu…

Gelin biraz farklı düşünelim. Erdal suçlu, gitsin. Peki sormazlar mı adama; bu takımın başkanının, anlı şanlı yönetim kurulu üyelerinin, sportif direktörün hiç mi sorumluluğu yok.? “Olmaz mı..” dediğinizi duyar gibi oluyorum. O halde neden Teknik adamdan başkası tartışılmıyor.

Vurun abalıya..! Allah önce insanın aklını alırmış, sonra da takımını..!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi