M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Gaziantep FK'YA NE yapılmaya Çalışılıyor? BEN AFFETSEM…!

Gaziantep Futbol Takımı iki maçını da kaybetti. Ortalık yangın yeri. On kişi kalan takımın ve Sivasspor karşılaşmasının ikinci bölümündeki oyunu görmezden gelip “Erdal gitsin.!” Yaygarası yapılıyor.

Akıl tutulması mı yaşanıyor. Deprem sonrası dağılan takımı, kulübün ekonomik durumunu, aylarca maç yapılmamasını, depremle her gün sarsılan bölgenin durumu nedeniyle transferde yaşanan sıkıntıyı neden göz ardı ediyorsunuz.?

Peki Erdal Güneş gitsin. Erol Bulut ve benzerleri gibi bu şehri sövüşleyen biri mi gelsin.? Erdal futbol sevdasına yıllarını verdi. Bıyıkları yeni terlerken girdiği kulüpte ve gittiği her takımda kaptanlık pazubantı taktı. Yıllarca yardımcılık yaptı. Futbol bilgisi yanında insani yönleriyle de öne çıktı. Bu şehrin evladına nedendir bu sabırsızlığınız..? Kendi evlatlarını yiyen canlıya ne denir, söylemek istemiyorum..!

Geçmişte pek çok teknik adama gösterdiğiniz hoş görüyü neden kendi evlatlarınıza göstermiyorsunuz doğrusu anlamakta zorluk çekiyorum. Eline As..Joker verilmemiş okey atmasını bekliyorsunuz. Erdal Güneş’e güveniyorum. Başarılı olacağına inanıyorum. Siz de inanın ve güvenin.

Memik Yılmaz başkana da seslenmek isterim.

Ortalık “Adnan Erkan’ın oğlu menejer, transferler onun kanalı ile yapılıyor” diye çalkalanıyor. Sizden “tık” yok. Transferi kim yaptı, scout ekibi olayları nedir.? Konuş başkan..!

Erdal Güneş’le ilgili görüşünü de net şekilde belirtirsen kamuoyu tatmin olacaktır. “Küme düşse de Erdal Güneş’le yola devam edeceğiz” cümleniz aydınlık günlere giden yol olacaktır. Bu sesleniş; taraftarın da, teknik adamın da, futbolcuların da öz güvenini artıracaktır.

Erdal Güneş’le yaşanacak olumsuz bir gelişmede; 38 yıldır Kırmızı-Siyahı yazan biri olarak açık ve net söylüyorum, BEN AFFETSEM TARİH SİZİ AFFETMEZ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi