M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

BEDRETTİN AY YAZDI! SaatLi BOMBA ve SUMİDİCA...

Transfer tahtası üç gün açılan ve Teknik Direktör Arif Uçar’la el sıkışan Kayserispor, Gaziantep Futbol Kulübünü ağırladı. Yeni Teknik Direktörleri Sumudica heybesinde getirdiği 4 yeni oyuncusu ile sahada. Sumidica öncesi yönetim kurulunun yaptığı transferlerin hiç biri çimende yer almadı. Bu bir anlamda Sumdica’nın başkan ve yönetime vetosu oldu.

İki takımda üçlü defansla oynadı. Hızlı başladı ev sahibi. Jetkovic, Ali Karimi’yi düşürünce hakem penaltı kararı verdi tereddütsüz. Thiam tabelayı değiştirdi. İlk çeyrekte kısa paslarla meşin yuvarlağın amiri oldu ev sahibi. Ve tabii olarak rakip ceza alanında daha çok gözüktü.

Gaziantep sağdan Mustafa ile cılız ataklar geliştirmeye çalıştı. Maxsim’de Sumidica dopingi gözlendi ama o da saman alevi gibi idi. Ev sahibi ilk bölümde oyunun hakimi oldu. Konuk ekip adına aklımda kalan tek pozisyon, Dragus’un ceza alanı içinde topukla gol arayışı idi.

Markoviç yok Gradel oyunda. Ve harekete getirdi hücuma. Çok sayıda şut ve üst üste korner kullanma şansı yarattılar. Ev sahibinin skoru koruma içgüdüsünden de faydalanarak ikinci bölümde oyunun hakimi oldu. Kaleci Bilal gole geçit vermedi. Maxsim üst üste öyle fırsatlar harcadı ki akıllara ziyan. Kayserispor kapanıp orta sahayı uzun toplarla geçerek hızlı çıkışlara bel bağladı. Ve bu anlayış normal süre biterken Thiam’la ikinci bir gol getirdi onlara.

Gaziantep, ikinci bölümdeki oyunu ile puan alabilirdi. Kaleci faktörü ve son vuruş beceriksizliği vardı. Ve beşinci karşılaşmada da elde var sıfır.

Sumudica ile görüşlerimizin saha içi sonuçları ile alakası yok! Tepkimiz onun Gaziantep Futbol Dünyasının etik değerlerine bıraktığı saatli bomba ile alakalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi