M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Acil Aranıyor..!

Son üç maçta yedi puan kazandı Gaziantep Futbol Kulübü.Ve Adana Demirspor için Adana’da.Kadro istikrarını yakalamış Erol Bulut.Şükürler olsun Maxsim bey en azından kulübede.

Seyircisinin inanılmaz desteğini alan Demirspor hızlı başladı.Uzun süre tempoyu düşürme gayreti gösterdi konuk ekip.Derinlemesine pası yakalayan Yunus,İ.Halil’inde uzaklarda olması ile takımını öne geçirdi ilk çeyrek bitmeden.

Golden sonra Gaziantep garanti paslarla rakip sahaya daha çok gitti ama ceza alanına girmekte zorlandı.Kendi sahasına çekilen Demirspor;rakibin çıkarken yaptığı pas hataları ile çok sayıda kontra şansı buldu.İ.Halil ve Oğuz rakibin kanat adamlarını çok kaçırdı.Ev sahibininBu pozisyonlarda kazandığı iki gol ofsayt nedeniyle hakem Barış Saka tarafından iptal edildi.Ani çıkan kırmızı siyahlılarda Joeo Vitor öyle bir fırsatı dışarı attı ki akıllara ziyan.

Son çeyrekte Gaziantep rakip sahada daha aktifti.Bu gayret kaleci Ferhat’ı rahatsız edecek seviyeye çıkmadı hiç.İlk perde de Recep ve Merkel gayretli,Ahmet Messaoudi’nin ne oynadığını bir türlü anlayamadık.

İkinci perdeye bölgesini koruyamayan Oguz’un yerine Kitsiou ile başladı Erol Bulut.Bu kez Gaziantep hızlı başladı gol için.Çok sayıda korner ve duran top şansı da buldular.Demirspor defansı çok dikkatli.Ev sahibi kontra atak peşinde.Bu çeyrekte notlarımıza pozisyon yazmak kısmet olmadı.

Temposu düşen ve Baskı yiyen Demirspor’dan hamle geldi.Metehan ve Assombalonga oyunda.Ve bu hamle gol getirdi.Golün adı Assombalonga.İyi de süper lig takımı böyle gol yememeli.

Son yirmiye girerken uyandı Erol Bulut;Messaoudi’yi ve Sağal’ı yanına çağırdı.Joao Vitor dururken Sagal’ı çıkarmasını yadırgadım.

Baskı yerken kaptıkları topla hızlı çıkan ev sahibi Balotelli ile tabelayı üçledi,Assombalonga dörtledi.

Böyle mağlubiyete üzülmemek elde değil.Çalış,gayret et,koş,meşin yuvarlağı rakip ceza alanı civarına taşı ve her seferinde boş dön.Ve süper lig takımına yakışmayacak goller ye.Yazık..!

Bu takımın acilen emeği gollük pasa dönüştürebilecek usta bir ayağa ihtiyacı var.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi