M. Bedrettin Ay

M. Bedrettin Ay

Gaziantep FK'lı futbolcuların Trabzonspor karşılaşması karnesi

GÜNAY:Kaptan sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmadı.İnanılmaz kurtarışlar yaptı,takımın uzun süre direnmesinde motivasyonda sağladı.Alkışı hak etti.

KİTSİOU:Defans görevlerinde vasattı.Rakibi kovalamaktan hücum aksiyonlarında fazla rol alamadı.Markoviç’in geriye desteğinin olmaması başarısın azalttı.

ERTURUL:Geçen yıldan farklı bir Ertuğrul izliyoruz.Caulker’in uğruna geçen sene harcandı.Djilobodji ile harika bir uyumu var.Her maç daha iyi oynuyor. Özgüveni geldi.

DJİLOBODJİ:Takımın önemli ayaklarından biri.Görevini yapmanın dışında,açıkları kapatmada da üstün gayreti var.Harika bir profesyonel.Alkışlamak gerek.

HANOUSEK:Rakibin kanat oyuncularının hızlı ve içeri kat ederek oynaması nedeniyle zaman zaman zorlandı.Hücum aksiyonu fırsatı bulamadı.Penaltı pozisyonu şansız andı. Hakemin hışmına uğradı.

FURKAN:Tam bir görev adamı.Çalışkan ve özverili.Çok koştu çok çalıştı.Kazandığı topları olumlu kullanaması ve çabuk kaybemesi handikabı.Bu konuda A.Parmak daha başarılı.

JETKOVİÇ: Nedense çok fazla sahne almadı.Rakibin orta alan üstünlüğüne çare olmaktan uzaktı.Belki çok koştu ama olumlu yansımalarını göremedik.Daha önceki maçlarda daha etkili bir profil çiziyordu.

MAXSİM: Klasına yakışır bir gol attı.Kenardan çok forvet arkasında başarılı oluyor.Geriye dönüşlerde ağır kalması dezavantajı.Her takıma lazım.

MARKOVİÇ: Kariyerine tabii ki şapka çıkartılır.Topla buluştuğunda güzel işler yapıyor.Ya sonra..?Ara ki bulasın..!Geriye desteği sıfır.Mübarek Ferrasine LPG takmış.

FİGUEİREDO: Rakip defansın arasında dolaştı durdu.Rakip stoperlerle bile boğuşamadı.Çok fazla topla buluşamasa da gelenleri de çabuk kaybetti.Baskılı oyunda daha etkili olduğu gerçek.

SAGAL: Tam bir hayal kırıklığı.Bir var bir yok.Oyunda küsüyor üstelik.Geriye destekte de yetersiz kaldı.Denizlispor’daki Sağal’ın dublörü gibi.

PEKHART: İkinci yarı oyunda idi.Çok fazla topla buluşturulamadı. Stoperlerin oyun kurmaması için çok gayret gösterdi.”Forma benim” diye bağırıyor. Dinle Erol Hoca..
Oyuna sonradan giren

MUSTAFA geriye destek verdi.

VELİU : istekli ve arzulu idi.Kolay adam geçmesi avantajı.Sağal’ın yerine ben varım diyor.

MERKEL : Çok az süre aldı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
M. Bedrettin Ay Arşivi