Soğuk Kayseri 'de sıcak puan...!

Maksim cezalı,  Muhammet Demir,  Sagal,  Recep sakat,  Borven zaten hep sakat. İç sahanın muhteşem istatistiğıne karşın dış saha rezalet bir puan tablosu.


Fenerbahçe maçının üç puanı ve mutluluğu ile bu kez puan ve puanlar için Kayseri'deyiz.

Sahada sürpriz bir kadro mecburiyetten Furkan,  Mesudi, Kenan sahada. Topu karşılama tamam, oyun kurma tamam   pres ve mücadele tamam ama topu üç direğin içerisinden kim geçirecek. Mesudi ve menejeri mesut ama Allah aşkına bu ve benzerleri oynarken benim Mirzam,  Berk kulübede hakikaten yazık.


Erol Bulutun hamle oyuncuları Enver, Mendy,  Oğuz Ceylan hakikaten ilginç. Ama malzeme bu, bu kumaştan bu elbise. İki takımda zaman zaman pozisyonlara girdiler. Ama bizde özellikle kaptan iki tane muhteşem kurtarış yaparken,  biz ise Furkan,  Joao ile çok önemli pozisyonları cömertçe harcadık.Doğan'a bu maçta ayrı bir parantez açmak lazım. Gerçekten inanılmaz özverili ve kalpten oynadı. Hepimiz Erol hocadan saha içinde ve dışında bu kadar eksiğe rağmen Dico hamlesi bekledik. Ama oda 80 dakika bekledi. Bu soğuk Kayseri havasında bu kadar eksiğe rağmen alınan bir puan yinede içimizi ısıttı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi