Gaziantep FK ve Napolyon!

Fenerbahçe takımının borcu Ali Koç'a rağmen 5 milyar 350 milyon. Ali Koç başkan olmasa Fenerbahçe bırakın şampiyonluğu, Avrupa Kupalarını ne sponsor, ne para bulabilir, ne transfer yapabilir, Kapısına kilit vurulur hale gelir.
Galatasaray takımının yeni başkanı Burak Elmas ise daha koltuğa oturduğunun ilk günü 3 milyar 500 milyon borcu kasasında buldu. Nereden girdim bu işe der gibi feleği şaştı. Apar, topar Fatih Terim'i Amerika'dan getirtip antremana çıkardı.
Beşiktaş aynı, Trabzonspor aynı. Kayseri, Malatyaspor, Göztepe kısaca tüm kulüpler borcun içerisinde rezil durumda.
Gaziantep FK takımının ise SGK borcu dışında ne futbolcularına, ne menejerlere, ne piyasaya borcu var. Ne de UEFA, FİFA , TFF ve CASS'ta dosyaları var.
Yani napolyon var, huzur var.


Teknik Direktör ve Takım...!
Gaziantep FK yeni çıkan takımların veya geçtiğimiz yıl futbolcuları, teknik direktörleri, menejerleri ile sorun yaşayan takımların aksine takımın omurgası sağlam. Kaleci, defans hattı, orta alan tamam. Eksik olan mevkiler hepimizin bildiği santrofor, sol bek ve olursa ön liberoya iyi bir isim. Santrofor için Muhammet Demir bir süre daha beklenecek, yoksa hoca, yönetim, scoot ve menejer havuzlarından paraya kıyılıp çok sürpriz bir santrofor alınacak.
Yani takımın % 80'lik kısmı hazır.
Sevindirici diğer nokta ilk antremana çoğu zaman en az sekiz , on eksik futbolcu gelmezdi. Dün Romanya milli takımı ile maç oynayan Maksim dışında herkes idmandaydı.
Teknik Direktör Erol Bulut, Malatyaspor, Alanyaspor ve Fenerbahçe deneyimlerinden sonra çalışacağı en rahat kulüp olarak Gaziantep FK'yı seçmesinin nedenlerinden biri kadro, şehrin isteği, yönetimin arzusu ve para sorununun yaşanmaması. Basın toplantısında özgüveni, esprileri, cevapları, dialogları ile hemen kaynaşıldı.


10 Milyarlık ihracat ve yönetim..!
Gaziantep , gibi hacizler, kilitler mi ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi