Pandemi Sezonu...!

Ben 2020-21 sezonuna pandemi sezonu diyorum.  Hakikaten çok ilginç bir lig yaşadık,  yaşıyoruz. Corona sadece ekonomiyi, eğitimi, sağlığı,  ulaşımı , esnafı değil ligide bitirdi.
Enteresan sonuçlar alınıyor, altı ay önce şampiyon olan takım şimdi kümede kalma savaşı veriyor. Herkes herkesi yenebiliyor,  herkesin kendince bir hesabı var. 12 takım kümede kalma savaşı veriyor,  üç takım şampiyonluk savaşında,  beş takım 4. Ve 5. Cilik yarışında.
Biz böyle bir sezonda hakikaten şanslı ve iyi bir lig geçirdik şu ana kadar. Dört takımın düşeceği sezonda son 10 maçtır bizler stadda, sizler TV karşısında ayağınızı keyifle uzatıp stressiz keyifle takımınızı izliyorsunuz.
Bu açıdan başkanı,  yönetimi,  teknik heyeti,  futbolcuları kutlamak lazım.
Gelelim maça;
Bir defa Başakşehir takımının futbolcularının sadece isimleri ve bedenleri sahada ruhları yok. Biz ise Maksim liderliğinde iyi top yaptık,  Müslüm Özmen'in tribün gayretiyle gelen vardan penaltı sonra Mirallas 'ın usta işi pası ve Maksim 'in bitiriciliği ile skoru iki farka taşıdık. 50 puan ve lig 5.liği harika şimdi bekle bizi İstanbul ve Fenerbahçe.
Allegrini'nin bir sözünü severim.  Futbolda sadece sonuç önemlidir. Gösteri isteyenler sirke gitsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi