Asilzadeler.!

Futbolda hep şunu yazarız, söyleriz, yorumlarız.

Teknik adamlarda, başkanlarda, yöneticilerde, taraftarlarda sahada koşan, mücadele eden, ter akıtan, pres yapan takımı görmek ister.

Kötü pas atabilirsiniz, gol kaçırabilirsiniz, hata yapabilirsiniz ama kötü koşamazsınız, sahada duramazsınız, mücadele edemezsiniz.

Alanyaspor takımının oyun şeklini futbolla az buçuk ilintili olan herkes biliyor. Kaleciden başlayan pas trafiği ve Efecan'ın defans arkasına koşular.

Pas yapan takımı nasıl bozarsın. Korakor mücadele, yakın markaj, pres, sertlik, faul .

Biz sanki halı saha takımı yumuşak rakibin pasına izin ver, orta alanı rahat geçir, ceza alanı civarında rakip cirit atıyor.

Olmaz ya böyle deplasmanda olmaz.

Konyaspor önünde iyi futbol oynamadık ama koştuk, pres yaptık, mücadele ettik, havadan, yerden, kenardan kapattık. Tabiki Günay gibi bir kaptanda çıkardı, kurtardı.

Ama bugünde nazar boncuğu gibi inanılmaz bir gol yedik.

Benim üzüldüğüm nokta rakipte bir Günay, Papy, Maksim, Tosca, Jevtovic, Figuero, Sagal hakikaten isim olarak iyi ama sahada bir Efecan, Lefroy kadar hepsi koşmadı.

O zamanda mağlubiyette normal. Teknik heyetin ve futbolcuların dikkatini çekmek lazım beyler daha ligin 12. Haftasındayız ve ligin bitmesine daha 24 hafta var.

Birde hakitaten ligin en kalitesiz ve katkı vermeyen yedek kulübesi galiba bizde.

O zamanda asilzadeler canı

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi