TFF, Büyükekşi, Özmen ve Altunkaya.!

12 Eylül 2019 ;
Mehmet Büyükekşi Başkan, Mahsun Altunkaya Başkan yardımcısı, Müslüm Özmen Genel sekreter olarak transferi bitirilmiş, teknik direktörü seçilmiş, yönetimi belirlenmiş takıma üst akıl tarafından adeta zorla sadece bir yıllığına getiriliyor.
Bırakın takımı Sumudica gibi bir şizofreni idare etmek büyük bir başarı, takım futbolcuları, alt yapısı, üst yapısı, taraftarı iki yıldır Konukoğlu sistemine adapte olmuş.
Böyle bir ortamda Büyükekşi, Özmen ve Altunkaya üçlüsü yeri geldiğinde adeta kan kusup, kızılcık şerbeti misali verilen ve tutulmayan maddi, manevi sözleri, takım içerisindeki grupları, teknik direktör klikleri, başarı kriteri derken elele vererek bu zorlu süreci bir yıl nasıl olsa diyerek elele verdiler. Büyükekşi TİM, THY gibi Dünya devlerindeki bilgi, birikim, tecrübe ve vizyonunu taşıdı, Mahsun Altunkaya isi kendi şirketlerinin finans musluğunu sanki Gaziantep Fk ile birleştirdi ve Müslüm Özmen ise taa geçmiş 1985'li Ahmet Yılmaz döneminden biriktirdiği Gaziantepspor ve futbol yönetimi tecrübesini birlikte harmanladılar.
2019 ve 2020 yılını bu kadar zorluğa rağmen 8 , 2020 ve 2021 yılını 9.Sırada bitirdiler. Üstelik pandemi patlayınca trübün gelirleri, sponsorluklar, reklamlar hatırlayın o dönemdeki korku imparatorluğunu herkes anasından, babasından, atasından kaçarken, onlar takımlarını bırakıp kaçmadı, aksine kucakladılar.
Bu arada öyle bir ortamda bu üçlü gece organize edip forma sattılar, THY ve Spor Toto'dan sponsor yarattılar, para buldular.
Buna rağmen herkes eleştirdi, taraftarı trübünden, yazarı, çizeri, bürokrasi, protokol kısaca herkes teşekkürü çok gördü ve onlarda ligin bitimi ile adeta kaçarcasına Büyükekşi ve Özmen İstanbul'a, Altunkaya fabrikasına gittiler.
Sonrası mı ;
16 Haziran 2022...!
Mehmet Büyükekşi TFF Başkanı, Müslüm Özmen Yönetici olunca giderken uğurlamayı bırakın yüzlerine bakmayanlar İstanbul TFF'yi yol ettiler. Forma verdiler, iltifat ettiler.
Rabbim ne kadar büyük ya ;
Mahsun Altunkaya'yı unutmadım. O zor dönemde sadece Gaziantep FK'ya değil aynı zamanada en az 10 tane süper lig takımına sponsor olarak maddi anlamda Türk futboluna sahip çıkan bu iş adamınada formanızı ve plaketinizi alıp gidin.
İşte size bir hayat dersi gibi başarı öyküsü...!
Başarı en güzel intikamdır.
Yolları açık olsun Büyükekşi ve Özmen ikilisinin zaten bir ay içerisinde yaptıkları, yapacaklarının teminatı oldu.
Sanada çok teşekkürler Mahsun Altunkaya, yeniden Gaziantep futbolunda ve ailesinde buluşmak üzere selamlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi