İsmail Kartal, Erol Bulut ve Deklarasyon.!

Fenerbahçe ;
Rezalet Parreia dönemi sonrası camianın çocuğu Arap İsmail biraz kerhen, biraz zorunluluktan bitik, eleştirilen, hedeften kopan Fenerbahçenin başına getirildi.
Başkan, yönetim ve parreria'nın kurduğu kendinin hiç bir oyuncusunun olmadığı takıma geldi ve işte istatistikleri.
16 maç : 4 beraberlik, tek mağlubiyet ve 11 galibiyet.
Yani toplamda 48 puanın 37'sini alarak maç başına 2.50 gibi korkunç bir istatistik yakaladı. Bunun yanında ismine, cismine, kariyerine, kim ne derine bakmadan Masut Özil ve Ozan Tufan gibi isimleri dışarı attı.
Gelinen sonuç çok gerilerden gelerek Konyaspor'u puan farkı atarak geçti ve şampiyonlar ligi dedi.
Sonrası mı ;
Bu kadar başarıya rağmen tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna denip başkan Ali Koç ile 67 yaşındaki Jorge Jesus'un fotoğrafları basına servis edildi. Yani İsmail Kartal, sen sezon sonu bu kulüpten yol al denecek.
Gaziantep FK ;
Transferleri kendi yapan, yanında sekiz yardımcısı ile kamp, antreman, deplasman, kondisyoner, fizyoterapist, psikolog kısaca herşeyiyle kulübü sezon başında ilk beş hedefiyle teslim ettiğimiz Erol Bulut'un ve Gaziantep FK'nın karnesi.
20 takımlı ligte 43 puanla 16. Sıradayız.
Yani bizim altımızdakilerin hepsi düşmüş , aslında onların olağanüstü kötü performansları ile biz kerhen kümede kalmışız.
36 maçta sadece 11 galibiyet, 10 beraberlik ve 15 mağlubiyetle 43 puan toplamışız.
18 deplasman maçından sadece 1 galibiyet ve 3 beraberlik altı puan alarak küme düşenler dahil ligin en kötü deplasman karnesi.
Türkiye kupasında çeyrek, yarı final ve Final yok.
Takımda alınan ve geçen yıldan kalanlar dahil perfonmansını yükselten yok.
Sonrası ;
Bugüne kadar görmediğimiz şekilde kulüpten bir deklarasyon yayınlanarak spor kamuoyuna önümüzdeki yılın teknik direktörü, projeksiyonu, çalışmaları, sezon organizasyonları altında servis edildi.
Galiba Organize sanayi, Gaski Göletinden, Valilik, Belediye tarafından bu takımın puan cetveli, saha içi sonuçları oradan farklı, şehir, taraftar ve benim tarafımdan farklı görünüyor.
Galiba benim ya iyi bir göz doktoruna, yada iyi bir psiloğa ihtiyacım var.
Bu deklarosyona göre en masumu Erol Bulut ve ekibi, yakında ihale güvenlikçi, aşcı, çaycı, basın, muhasebeci, sportif direktör, çalışanlara ve bizim gibi basın mensuplarına çıkarsa, ben şaşmam, sizde şaşmayın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi