Diriliş Ertuğrul…!

Ekiple birlikte İskenderun 'da balık,  Antakya 'da künefe üstüne üç puan ve güzel bir maç umuduyla,  geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanından sonra bu kezde saha sorunu nedeniyle Hatay yollarındayız. Geçtiğimiz hafta Sivas 'ta harika bir hava vardı. Gaziantep 'in çöl sıcağının üstüne resmen Sivas 'tan çıkmak istememiştik resmen. Bu kez Hatay Ağustos sıcağının üstüne birde nem ve sahada sıkıcı bir futbol. Ankaragücü bu sezon lige yeniden çıkan Asansör takımlardan,  mehter takımı gibi bir alt ligte,  bir üst ligte. Geçtiğimiz hafta kendi evindem Konyasporu resmen topla dövdüler ama gol atamayınca tek puana razı oldular. Gaziantep FK ise geçtiğimiz hafta deplasmanda iyi futbol oynadı ama pozisyonları cömertçme harcayınca tek puana razı oldu. Ben iki takımdanda iyi ve tempolu,  bol pozisyonlu,  aksiyon,  heyecanlı bir futbol bekledim. Ama Ankaragücü takımı oyunu kendi yarı alanında kabul eden ve olursa kontra ve duran top organizasyonundan gol planı içerisindeki anlayışı ile oyunun 60 metrelik alanını bize Maksime bıraktı. Maksime,  Markoviç,  Matujek ve Mustafa eşlik ederken topu içeri atacak Joao henüz tatilden dönmemiş bol sıfırlı kontratı nasıl olsa kaptı.
İkinci yarının hemen başında ölü toptan Ertuğrul takımı Dirilten isim oldu. Sonra Jevtovic ile oyunu ve topu tuttuk. Profesör Maksim ile ofansif kalite,  Kitsou ve Matec ile kanat organizasyonları ikinci golü Kitsou ile bulduk derken üç dakikalık inceleme sonrası Var'a takıldık.
Kısaca Hatay 'ıda deplasman sayarsak geçtiğimiz sezonun deplasman rezilliğinin üstüne iki maç dört puan kaymaklı Antakya kadayıfı gibi oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi