Işık şova hazırmısıniz..!

Tebrikler iki hafta kala Kayserispor önünde aldığımız tek puanla kümede kaldık.
Bu müthiş başarıyı kutlamak için yarın Demokrasi meydanında 100 bin kişilik taraftarın toplanacağı müzik, dans, halay ve arkasından Trabzonspor'u kıskandıracak bir telefon, ışık ve görsel şov yapılacak.
Bu arada Şahinbey Belediyesinin üstü açık otobüsü ile şehirde başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcular birlikte tur atacak.
Sonra Başkan, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarların birlikte " kırmızı - siyah şampiyon Gaziantep " tezahüratları altında gözyaşları ile bu büyük zafer kutlanacak.
Ertesi gün tesislerde Vali Davut Gül'ün sağ tarafında Norveç'te tatil yapan Borwen, sol tarafında Hollanda'dan Mesudi, diğer tarafta Cevdet Akınal Başkanın yanında Mendy, Milletvekillerinin sağında, solunda Merkel, yanlarında Recep, Doğan, Sagal ile bu büyük ve çok ama çok muhteşem başarıyı pasta ile kutlamamız lazım.
Yazık gerçekten çok yazık...!
Maddi olarak bizden çok düşük bütçeli takımların örneğin Konyaspor halen şampiyonlar ligi potasında, Kayserispor hafta içerisinde Türkiye Kupasında finalde.
Ya biz ;
Salı günü şampiyon Trabzonspor ile Türkiye Kupası finali oynayacak Kayserispor bize karşı as futbolcularını getirmedi, sonra Parmak ve diğer as futbolcularını oyundan aldı ve resmen onlar ve biz topu taca atarak acınacak şekilde oynadık, kümede kaldık.
Ama herkes ve özellikle taraftar ve Gaziantep'teki spor camiası herşeyin farkında.
Bu teknik heyet, yerli bir kaç futbolcu hariç sahada aldığının hakkını vermediği gibi, saha dışında da şehirle bağı yok, forma ve arma aidiyet duygusu yok.
Kısaca bu takımın her hattıyla A'dan Z'ye yenilenmesi lazım.
Yoksa yıllardır haklı çıkmaktan bıktığım, usandığım gibi bu teknik heyet ve futbolcu grubu ile önümüzdeki sezon Malatyaspor'dan daha erken düşeriz.
Not ;
Bu arada tüm taraftar gruplarını ve taraftarları alnından öpüyorum. Gerçekten bu tiyatronun ve aysbergin öbür tarafını derinlemesine analiz ettikleri için. Yani kimse bu şehri kandıramaz, hele Roma, Lierse, Maccabi, Lens, Zimbru görmüş taraftarı asla.
Tüm samimiyetimle önünüzde eğiliyorum, bu yolda yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için.
Teşekkürler Gaziantep....!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi