Düşmeden, düşmek.!

35 hafta sonunda 16. Sıra ve 42 puandayız.
Ligte Malatyaspor ve Göztepe düştü. Biz Altay 'dan üç maç kaybetsek, onlar üç maç kazansada ikili averajda üstteyiz.
Altay'ın hesabı Çaykur Rizespor 'un bizi geçmesi ve onlar ikili averajda önde.
Çaykur Rizespor ise üç maçta Malatyasporu deplasmanda ve Sivassporu kendi evinde yenecek, biz kendi evimizde Kayserispor ve deplasmanda Alanyaspora mağlup olacağız sonra onlar bizi son maçta kendi evimizde iki farklı yenerek kümede kalacaklar.
Tüm bunları neden yazdım biliyormusunuz.
Bunu 25 yıldır profosyonel futbolun içinde kamp, deplasman, ev sahibi, küme, Avrupa yaşamış bu alemin ciğerini, dalağını bilen biri olarak şimdi başkan, yönetim, taraftar, basın,onursal başkan, siyaset, bürokrasi bu hafta vatan millet Sakarya diyerek Kayserispor maçına bol sıfırlı prim ve sonrasında alınacak puanlar ile teknik heyet ve futbolcuların zafer edası.
Bu takım sezon başında ilk 5 hedefi ile start aldı. Düşen dört takımın bütçesi ancak bizim takıma eşit. Konyaspor takımının İlhan Palut ile zirve, ilk yarı sonunda küme düştü denilen Antalyaspor Nuri Şahin ile 12 maçta destan yazdı.
Ya biz;
Aslında başkanı, yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları, taraftarı, basını ile düşmeden düştük.
Tebrikler 15 Milyarlık ihracat yapan başkanı, yönetimi ile sekiz yardımcılı, basın danışmanlı Anadolu takımları içerisinde en pahalı ve havalı teknik direktörümüz Erol Bulut'a.
Bu takımı son 270 dakika kala halen küme düşme hesabı yaptırdıkları ve küme düşmeden düşürdükleri için.
Not ;
Bu satırların yazarı ve yazılarımı 25 yıldır yakından takip edenler iyi bilirler. Belki inşaat, ihracat, sanayi, bürokrasi ve siyasetten anlamam ama futbol dünyasını en alttakinden, en üstüne iyi bilirim.
Şimdiden söylüyorum bu sene kurtulduk ama bu şekilde devam edersek önümüzdeki sezon Malatyaspor gibi lig bitimine 10 hafta kala düşeriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi