Rezalet.!

Rezalet sadece skora ve mağlubiyete değil.
Biz çok deplasman mağlubiyeti gördük, çok hezimetler yaşadık ama böylesine son zamanlarda ilk kez yaşadık. Ben Trabzonspor deplasmanında üç farklı mağlubiyet sonrası bu takıma helal olsun, bence galibiyet primi verilmeli diye iddialı yazmıştım. Çünkü orada takım Trabzonspor'a, taraftar baskısına, hakeme direnmiş ve olağanüstü mücadele ve şanlı bir direniş göstermişti.
Ya Konyaspor önündeki takım....!
Forması ve arması dışında sahada hele ilk yarıda aman allahım olamaz böyle bir takım. İki farkın ötesinde, kedinin fare ile oynadığı bir acizane görüntü, rakibin kaçan golleri ve kırmızı kart.
Hadi bu görüntüyü bir büyük takımın önünde yine de kadro kalitesi, rakip taraftar baskısı, hakemlerin takdir hakları ile anlamaya çalışırım.
Ama rakip Konyaspor şu anda ligte 2. lik mücadelesi yapsada bütçesi bizden aşağıda bir takım. Daha üç yıl öncesine Reyhanlı ve Hatayspor'da yardımcılık, sportif direktörlükten sonra Göztepe ve Konyaspor ile inanılmaz bir çıkış yapan İlhan Palut ve kadroda Abdülkadir, Adil, Soner gibi türk oyuncular, Sehiç, Sukubiç, Hassan, Çekici satsan inanılmaz paralar kazanacak bir takım.
Ya biz ;
Bu kadar olağanüstü bütçeye rağmen geldiğimiz nokta Konyaspor önündeki tablo ve satacağınız bir tane elle tutulur futbolcu yok.
Unutmayın ve hatırlayın ;
Bu takım geçen yıl 32. haftada ligte 5. sırada idi ve bu sezon o takımın üstüne kadro derinliği ve kalite katsın diye tam 14 tane transfer yapıldı. Gelinen nokta 41 puan ve ligteki alt sıradaki takımların sürekli mağlup olmaları sonucu onların bir tık üstü.
Eserinizle övünebilirsiniz ;
Bence bu saatten sonra Erol Bulut, sekiz yardımcısı, basın danışmanı ile birlikte bu şehirle ve taraftarla gönül bağıda, hedef bağıda , bu sezon ve önümüzdeki sezon için kopmuştur.
Karar tabiki ;
Onursal Başkan ve Cevdet Akınal ile yönetimindir.
Bu tablo bazıları için sürpriz olabilir ama benim için ve yazılarımı takip edenler için sürpriz değil.
Evet karar sizin ;
Teşekkürler mi ?
Danke Schön mü ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi