Gaziantep FK taraftarından Sumudica’ya son çağrı: İstifa et.


Gaziantep Fk takımı Etimesgut Belediyespor’u çok zor bir şekilde uzatmalarda yenebildi. İsterzeniz Etimesgut Belediyespor’u inceleyelim, Etimesgut Belediyespor TFF 2. Lig’te oynayan ve o ligteki sıralaması 13 olan Etimesgut Belediyespor ülkemizin güzide takımlarındandır bu arada Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Alper Gülter’i tebrik ediyorum böyle kısıtlı bir kadroda Gaziantep Fk’ya kafa tuttu. 2 milyon euro takım değeri olan bu takımın Gaziantep Fk gibi aslında iyi bir kadrosu ama çok kötü bir teknik direktörü (Marius Sumudica) olan bir takıma kafa tutması benim için sürpriz olmadı. Marius Sumudica’yı bir önceki yazımda yine eleştirmiş ve skandallarını anlatmıştım kendisinden tek dileğim istifa etmesi ve bu takıma daha kaliteli ve bilgilerle donanmış oyuncularını suçlamayan ve bunun arkasına saklanmayan bir teknik adamın yakışacağını söylemek isterim ve Gaziantep Fk başkanı Memik Yılmaz’ın çok geç olmadan teknik direktör arayışına girmesi gerekiyor.

SUMUDİCA’NIN SKANDALLARI ( İKİNCİ KEZ YAZIYORUM)
*
* 1. Sivasspor Maçı: Sumudica, Gaziantep FK'nın 5-1 galibiyetiyle sonuçlanan Sivasspor maçında, rakip oyuncu Caner Osmanpaşa'ya beş işareti yaparak üzerine yürüdü. Bu hareket, her iki takım teknik heyetleri arasında gerginliğe neden oldu.
* 2. Beşiktaş Taraftarına Kartal İşareti: Gaziantep FK'nın Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği bir maçta, Sumudica Kenan Özer'in attığı gol sonrası Beşiktaş taraftarlarına kartal pençesi işareti yaptı. Bu hareket, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile aralarında gerginlik yaratmıştır
* 3. Konyaspor'a 'Kümeye' İşareti: Sumudica, Konyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları bir maçın ardından Konyaspor taraftarlarına 'kümeye' işareti yaparak tepki çekmiştir
* 4. Denizlispor Başkanına Su Şişesi Fırlatma: Sumudica, Denizlispor protokolüyle tartıştığı bir maçın ardından Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in sahaya su şişesi fırlatmasına sebep oldu.
* 5. Trabzonspor Maçında Göbek Atma: Trabzonspor ile berabere kaldıkları bir maçta, Maxim'in golüyle beraberliği sağlamalarının ardından Sumudica, tribünde göbek atarak kutlama yaptı ve bu hareketi nedeniyle kırmızı kart gördü ve 1 maç men cezası aldı.
* 6. Antalyaspor'a 4 Maç Ceza: Sumudica, Antalyaspor maçında protokol tribününde tartışma yaşadı ve bu nedenle 4 maç ceza aldı. İtirazlar sonucu cezası 2 maça indirildi.
* 7. Rüşvet Skandalı Açıklaması: Sumudica, bir basın toplantısında transfer sürecinde menajerlerin kendisine rüşvet teklif ettiğini açıklayarak gündem oldu. İki menajer tarafından bir oyuncuyu takıma alması için 50 bin euro teklif edildiğini belirtti

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Cumhur Dölek Arşivi