FLAŞ HABER! Gaziantep'te İlkokul'da Doğalgaz Patlaması! Facia Geliyorum DEDİ

FLAŞ HABER! Gaziantep'te İlkokul'da Doğalgaz Patlaması! Facia Geliyorum DEDİ
Gaziantep'te Dün gece Nefise Necip Teymur İlkokulu'nda meydana gelen patlamanın gaz sızıntısından kaynaklandığı anlaşıldı. Patlamanın gece saatlerinde gerçekleşmesi, herhangi bir can kaybını veya yaralanmayı önledi! Ama ya gündüz olsa neler olacaktı?

Gaziantep'te ilkokulda yaşanan patlama olayı, gece olması sayesinde potansiyel bir faciayı önlemiş oldu. Dün gece Nefise Necip Teymur İlkokulu'nda meydana gelen patlamanın gaz sızıntısından kaynaklandığı anlaşıldı. Patlamanın gece saatlerinde gerçekleşmesi, herhangi bir can kaybını veya yaralanmayı önledi. Bu olay, kentteki okulların can ve mal güvenliği tedbirlerini gündeme getirdi.



GAZİANTEP'TE VELİLER TEDİRGİN!

Gaziantep'te Veliler, olayın ardından yetkililerin sorumluluklarını yerine getirerek gerekli incelemeleri yapmalarını talep ediyorlar. Ebeveynler, şans eseri çocukların okulda olmadığı saatte yaşanan patlamayla ilgili endişelerini dile getirdi ve "Bu patlama Allah'tan gece meydana geldi. Ancak bu olayın sorumluları, bir zarar oluşmadan hesap vermeliler." ifadelerini kullandı. Ayrıca, veliler okullarda güvenlik denetimlerinin artırılmasını ve çocukların sağlığının her şeyden önce gelmesi gerektiğini vurgulayarak, "Gündüz olay gerçekleşmiş olsaydı ne olurdu? Öğrenci sayısı yüzlerce, hatta binin üzerinde olan bu okullarda daha dikkatli olunmalı. Denetimler artırılmalı ve her türlü tehlike önlenebilmeli." şeklinde konuştular.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.