27 TL'lik TAKIM VE SUMİDİCA! Sumidica ve Oyuncuları Gaziantep FK İle Eğleniyor

HİKAYENİN Başlangıcı burası: 'Gaziantep Futbol Kulübü yönetiminin Kayseri maçı öncesi bilet fiyatlarını 27 TL yapmasına rağmen 33 Bin kapasiteli Kalyon stadyumuna maça sadece 6 bin 828 taraftar geldi.İşte Gaziantep FK'nın hikayesi burda başlıyor'

Ben anlamıyorum Türkiye'nin tek borçsuz takımı, para desen var, tesis desen var, Sumidica desen Türkiye'nin sayılı teknik direktörlerinden birisi ama oynanan oyuna bakınca ne taraftar bu oyunu hak ediyor ne de canla başla çalışan yönetim.

7 MAÇTIR YOK

Gaziantep FK ligde tam 7 maçtır kazanamıyor. Oynanan oyuna bakıyorsun ne futbolcular çaba gösteriyor ne de Sumudica. Oyun böyle olunca ister istemez taraftarında şevki kırılıyor. Bu taraftar bu şehir bu oyunu hal etmiyor. Taraftar takımın yanında, yönetim takımın yanında, şehir yönetimi takımın yanında ama ortada bir takım yok. Bu şehre layık bir oyun sergileyemiyorlar. Sumudica her maç sonrası taraftarlarla dalga geçer gibi " Bu maçta galibiyeti hak eden taraf bizdik, iyi oynadık" gibi açıklamalar yapıyor. Soralım Gaziantep FK taraftarlarına hangisi oyundan memnun acaba.

GÜNEYDOĞU'NUN SÜPER LİG'TE TEK TEMSİLCİSİ

Gaziantep FK, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tek temsilcisi, bölgede Diyarbakır ve Malatya gibi güçlü şehirler olmasına rağmen tek temsilci konumunda ama bu gidişle Güneydoğu'yu artık Gaziantep FK'da temsil edemeyecek gibi. Sumudica'nın oynattığı oyuna bakıyorsun ne bizim takımı oynatıyor ne de karşı takımı. Ligin seyir zevki en düşük oyununu oynayan takımlardan birisiyiz.

'GAZİANTEP'İN VEFAKAR YÖNETİMİ!'

Bir de yönetime değinmek istiyorum. Yönetim gerçekten de son zamanlarda gördüğüm en başarılı yönetim diyebilirim. Gerçekten de takımın iyiliği için canla başla çalışıyorlar. Başkan Memik Yılmaz tüm fedakarlıkları yapıyor. Başkan bundan 11 yıl önce 11 saat süren bir kalp ameliyatı geçirmiş ve buna rağmen tüm maçları da izliyor. Sumudica'nın oyun tarzı ise adamı kalpten götürecek cinsten. Kısacası yönetime ve taraftara teşekkür ederim ama Sumudica ve futbolculara ise bir taraftar olarak dargınım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Cumhur Dölek Arşivi