Papy Djilobodji: 'GAZİANTEP FK'yı Lig'de Tutacağız!'

Papy Djilobodji: 'GAZİANTEP FK'yı Lig'de Tutacağız!'
Hatayspor karşısında hem rakip kaleye, hemde kendi kalesine attığı gol ile maçın önüne geçen Papy Djilobodji, bu durumdan memmun olmadığını belirterek, "Bu şekilde maçın adamı olmak istemezdim" dedi.

Hatayspor maçının ardından yaptığı açıklama ile üzüntüsünü dile getiren kaptan Papy, çok iyi mücadele ettikleri ve galibiyete daha yakın tarafın kendilerini olduğunu belirterek, "Tabii şunu söylemek istiyorum. Belkide ben çok şanssız bir an geçirdim. Bu şekilde maçın önemli bir adamı olmak istemezdim. Bir tane rakip kaleye, bir tanede kendi kaleme gol atarak tabii şanssızlık benim adıma.. Aslında biz n iyi bir maç çıkardık. 2 puan kaybettiğimizi söyleyebilirim."

ÖNÜMÜZDE DAHA 3 MAÇ VAR

Takım arkadaşlarına da mesaj veren Papy, önlerinde 3 maç bulunduğunu ve bunları da en iyi şekilde atlatarak takımı ligde tutacaklarını belirterek; "Takıma da şunu söylemek istiyorum, önümüzde 3 maç, hala yolumuzda 3 maç var. Adana Demirspor maçı da önemli maçlardan birisi. Biz bu maça hazırlanarak bu maçtan en iyi şekilde çıkmak istiyoruz. Taraftara, yönetime, teknik ekibe stadyumda çalışan herkese teşekkür etmek istiyorum destekeri için. Adana Demirspor maçından 3 puan alarak onlara aslında hediye etmek istiyoruz. Daha sonra Karagümrük ve Pendik gibi önemli maçlarımız var. Biz ligde kalacağımıza inanıyoruz, taraftar olarak, yönetim olarak, hocalarımız olarak ve bunu başaracak güce de sahibiz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.