Kenan Yücel Yazdı: 'Veni, Vidi, Vici... Adana'ya gittik, gördük ve yendik geldik.'

Mayıs ayında sileceklerin yağmura yetişmediği bir ortamda Adana'ya ulaştık. Stada girdik aman allahım böyle bir yağmur yok. Sanki gök yarıldı böyle bir ortamda maç başladı. Hem havadan yağmur hemde sahada gol yağmuru vardı. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğü, skor üstünlüğü hep bizdeydi. Tabii bunda Adana Demirspor ligi bitirmiş, Balotelli İtalya için iki hafta kala kırmızı kartı alınca maçta bizim için erken bitti. Sonrası sezonun en farklı galibiyetini almış olduk.

Sezonun en kritik haftasında iyi ki rakip Adana Demirspordu. 44 puan rahatlığı ve bir çok oyuncusunun olmaması sonrası üç puan ilaç gibi geldi ama Hatayspor, Konyaspor, Pendikspor maçlarından gelen sonuçlar neşemizi kaçırdı.

Sanırım camianın hepsi Başkanı, yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları, basını, taraftarı hesap kitap çarpma, bölme, toplama rakiplerimiz maçları incelemekle geçecek bu hafta.

Ama ortada bir gerçek var ki ;
Sezonun finali Karagümrükspor maçı. Bu maçı alamazsak bugünkü galibiyette 38 puanda hikaye. Çünkü şu anda İstanbulspor dışında düşen yok. Size basit bir matematik hesabı yapayım. Karagümrük beraberliği puanımızı 39 yapar. Pendikspor Ankaragücü deplasmanında mağlup olsa son hafta bizi kendi evinde yenerse oda 39 yapıyor ve ikili averajda bizi geçiyor.
Onun için Karagümrükspor maçını şimdiden Başkanı, yönetimi, futbolcuları, basını, taraftarları ve şehirle birlikte oynamalıyız

Yoksa düşünmek bile istemiyorum.
Bu galibiyeti Adana Demirspor maçını unutun. Karagümrük maçına odaklanın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kenan Yücel Arşivi