Cumhur Dülek Yazdı: 'Gaziantep FK Neden Hep Böyle Oynamadı! Açık oyunun zaferi!'

Gaziantep FK taraftarı yani Gaziantep bugün Adana'ya akın etti ve Gaziantep FK'yı yalnız bırakmadı! Ama anlamadığım sorun bu takım isterse bu oyunu oynaya biliyorsa ve ekonomik manada hiçbir sorunu olmamasına rağmen 'HALEN KÜME DÜŞME CEHENNEMİ'NDE?' Her maç ayrı Gaziantep FK!

Selçuk İnan Gaziantep FK'ya geldiğinden beri takıma açık oyun oynattı ama bir türlü başarılı olamadı. Trabzon'da 2-0 öndeyken 4-2 kaybetti. Yine aynı şekilde Hatay maçında öndeyken 1-1 berabere kaldı. Gaziantep Futbol Kulübü çok kolay gol atarken çok kolayda gol yiyor.


Yine Selçuk Hoca Adana karşısında kendi bildiği oyundan vazgeçmedi. Maça 4-1-4-1 dizilişi ile çıktı. Hem takım ruhu hem de kazanma hevesi de olunca maç 6-1 gibi tarihi bir skorla bitti.


Üstüne üstlük Adana'nın golcüsü Balotelli'nin kırmızı kart görmesi de ekmeğimize yağ sürmek oldu adeta.
Gaziantep FK aldığı bu 6-1'lik galibiyetle küme düşme potasından bir adım uzaklaşmış oldu.


Gaziantep FK haftaya kendi evinde oynanacak olan Karagümrük maçı ve ligin son maçı olan Pendikspor maçlarını da yenmesi durumunda mucizevi bir şekilde lige tutunmuş olacak.


Onun için hem taraftar hem yönetim hem de oyuncular üzerine düşeni yapmalıdır. Önümüzde sadece 2 maç var. İki maçı da kazandığımız takdirde kabus gibi geçen bir sezon rüya gibi bitmiş olacak.


Önümüzdeki Karagümrük maçında tribünleri tıklım tıklım doldurup Gaziantep'in gücünü tüm Türkiye'ye göstermeliyiz. Ayrıca Kalyon Stadı'nda olan otopark sorunu da bundan sonra çözülmelidir. Bu takımın bu taraftara bu taraftarında bu takıma ihtiyacı var.


Eğer Selçuk İnan ve öğrencileri bu takımı ligde tutarsa Gaziantep halkı da onları bağrına basar....
İNANMAYA DEVAM!!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Cumhur Dölek Arşivi