Mehmet Erol Maraş

Mehmet Erol Maraş

Selahattin Kaplan'dan tavsiyeler! Gaziantep FK mucizeye koşuyor! AK Parti İl Başkanı Tiryaki mi olacak? Gül'e iftira atılıyor.

Biliyorsunuz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf tedbirlerini paylaştılar. Şimdilik ne benim ne de bir başkasının bu konu hakkında yorum yapması doğru olmaz. İnşallah ülkemiz için hayırlı olur...

Yıllardan beri tanıdığım, sevdiğim, dürüstlüğüne ve kişiliğine inandığım bir iş adamı var. Selahattin Kaplan sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile tasarruf tedbirleri ile ilgili önerilerini paylaştı. Bende bugün ki köşemde sizlere Selahattin Kaplan'ın bu önergelerini paylaşmam gerektiğini düşündüm. İşte Tim Halı Sektör Kurulu Başkanı Tim Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Kaplan'ın sosyal medyadan yaptığı tasarruf tedbirleri ile ilgili öneriler:

"Bugün Açıkladığınız Tasarruf Tedbirleri İyi Ama Bizim Bu Sıkıntıdan Çıkmamız için Yetersiz Buluyorum Benim Önerilerim;

1- Bu Düşük Kur Yüksek Faiz İhracatçı ve Sanayiciyi Zor Duruma Sokuyor Buna Acil Çözüm Bekliyoruz...
2- Merkez Bankasının Verdiği Reskont Kredisini İhracat Şartı ve Bankaya Faize Para Yatırmamış olması Şartına Bağlansın Grup Firmalarıda Dahil Edilsin...
3- İŞKUR Aracılığı İle Resmî Kurumlar Ve Belediyelere Tahsis edilen işçilerin Tamamına Yakın Fuzuli Ve israftır İşe Gitmeden Bankamatik İşçiliği Yapılıyor 4 Yine İşsizlik Ödeneğinin Süresi Fazla Bunun Kısaltması Gerek Süistimal Ediliyor...
4- Yine Elektriğimizin Büyük Bölümünü İthal Ederken Bizim Güneş su Rüzgarımıza Neden Kısıtlı İzin Veriliyor Yurt içi Yurtdışından Uzak Olmasa Gerek...
5- Yine İŞKUR Eğitim Destekleri Meslek Kursları İsraf Verilen Paralar Araya Ve Aracılara Gidiyor...
6- Bizim Gaziantep Şanlıurfa Kilis Ve Hatay da Hububat Hasadına Başlandı Veya Yakında Başlanacak Ama Taban Fiyat Yok Ve Taban Fiyatta Tek Fiyat istiyoruz Ek Verilen Primler Yine Araya Ve Aracıya Gidiyor Tarım Desteklerinde çiftçiye Değil Ürüne Verilmesini İstiyoruz....

Gaziantep FK mucizeye koşuyor!


Gaziantep Futbol Kulübü, Adana Demirspor gibi ligin güçlü takımlarından birisini 6-1'li skorla yenerek mucizenin ilk adımlarını attı.

Biliyorsunuz ligin bitimine iki hafta kaldı. Gaziantep FK son iki maçını İstanbul ekipleri ile oynayacak. Cumartesi günü kendi evinde Fatih Karagümrük'le, ligin son haftasında ise Pendikspor ile karşılaşacak.

Gaziantep FK bu iki maçı kazanması durumunda ise ligde büyük olasılıkla kalmış olacak ve küme düşmeyecek.

Her ne kadar küme düşme potasında olsa da Karagümrük hafife alınacak bir takım değil. Özellikle ligin lideri Galatasaray'a karşı oynadığı futbol ile kolay lokma olmadığını herkese gösterdi.
O nedenle Gaziantep FK hocası Selçuk İnan öyle bir oyun sistemi yapmalı ki Karagümrük maçını alalım. Selçuk İnan artık kendisine, ekibine ve futbolcularına inanmalıdır. Biz İnanıyoruz....
Başkan Memik Yılmaz'da bu maç için iyi prim vermelidir. Çünkü bu takım ligden düşerse Gaziantep'in marka değeri de düşer.

Başta futbolcular, teknik ekip, yönetim ve taraftar omuz omuza vererek Gaziantep FK'yı bu ligde tutmalıdır. Son iki maç bizim için ölüm-kalım maçıdır.

Son olarak Kalyon Stadı'na son maçta taraftarlar çile çekti. Otoparkların kapatılma nedenini anlayamadım ama bu maçta buna bir çözüm bulunmalı..

Artık mucizeyi gerçekleştirme zamanı, kulübümüz ligde kalmalı....


AK Parti'de İl Başkanı Tiryaki mi olacak?

Murat Çetin'in il başkanlığı görevini bırakmasının üzerinden yaklaşık 60 gün geçti. Bu süreçte ise göreve Başkanvekili olarak Murat Şerbetçi getirildi. Şerbetçi'nin AK Parti İl Başkanı olma ihtimali nedir bunu tam olarak söyleyemem ama görevde kaldığı sürece işini yaptı. Ama şunu net olarak söyleyebilirim ki başarılı olanın bu göreve gelme şansı daha yüksek.

Şahinbey AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Tiryaki göreve geldiği günden beri ekibi ile birlikte bir çok başarıya imza attı. 31 Mart yerel seçimlerinde Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey'de rekor oy aldı. Her yerde kaybeden AK Parti Şahinbey'de rekor kırdı. Burada Yeniden Refah'ın oyları olmasaydı AK Parti çok net %70 oy alabilirdi. O nedenle il başkan adayları arasında benim favorim Mehmet Tiryaki'dir.

Şimdi birileri benimde yakından tanıdığım Erdem Soft sahibi Ercan Göğüş'üm il başkanı olacağını söylüyor ama Ercan Göğüş'ün başkan olmak gibi bir düşüncesi yok. Göğüş ile yaptığım görüşmede bana " İl Başkanı olmayı düşünmüyorum. Böyle bir beklentiye girmesinler" dedi. Bunu bizzat kendi kulaklarım ile duydum. Ercan Göğüş iş adamı kimliği ile AK Parti'de başarılı olur mu bilmem ama yoluna iş adamı olarak devam etmeli...

Adı geçen isimler arasında bir diğer kişide Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Halil Uğur. Kendisinin henüz bu konu ile ilgili net bir tavrı yok.

Bir diğer adı geçen isim ise Şehitkamil Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mehmet Haz. Sayın Haz bildiğiniz gibi teşkilatçı bir yapıdan geliyor. AK Parti teşkilatlarının hepsinde görev almış. Haz ayrıca Fatma Şahin'in başkanvekili olarak da görevine devam ediyor. Haz, Büyükşehir belediyesinde GASKİ ve şirketlerden sorumlu başkan olarak görev alıyor.

Buradan Fatma Şahin'e de bir şeyler söylemek isterim. Hangi başkan yardımcısına ne görev verdiyseniz bunu bizlerle paylaşın lütfen.

Bir diğer konu da 10 yıl Asım Güzelbey 10 yılda Fatma Şahin ile birlikte çalışan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sezer Cihan... Sayın Cihan'ın Büyükşehir'de çok fazla emeği var. Cihan bu dönemde de sekreter olarak Büyükşehir'in koordineli ve güçlü bir yapıda çalışması için elinden geleni yapıyor. Sezer Cihan kim ne derse desin Büyükşehir'in bel kemiği, hafızası ve bilgi sahibi kişisidir.

Bundan sonra hem AK Parti'de hem de Büyükşehir'de iyi işler yapılacağını ümit ediyorum....

Gaziantep'in Gül'üne iftira atılıyor!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Güll'e iftira atılması beni çok üzdü. Sayın Gül'ün hiç bir zaman, hiç bir konuda gündeme gelen iddialarla uzaktan yakında ilgisi olmamıştır. Gül her konuda her zaman titiz davranır işine özen gösterir.

Adalet Bakanlığı döneminde de "Akçeli işler" ile ilgili dedikoduları kamuoyuna düştü. O dönem FETÖ olayları da olunca " Çamur at izi kalsın" mantığı ile olur olmadık iftiralar atıldı. Gül bir açıklamasında " Benim anlım açık, bana iftira atanların hepsini iyi tanırım. Bu iftiraların kaynağını da biliyorum. Bundan dolayı atılan bu iftiralara bana yakışmaz" demişti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül hakkında bir çok şeyi söyleyebilirsin ama kesinlikle "Akçeli işler" ile ilgili iftira atamazsınız.

Abdulhamit Gül'de artık AK Parti'de ön saflarda mücadele etmelidir. Geride kaldığı zaman birileri "Korkak siyasetçi " diyor. Sayın Gül'e bir kez daha söylemek isterim, siz Gaziantep'in medari iftarısınız. AK Parti'nin en ön saflarında güçlü bir yapı için mücadele etmelisiniz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Mehmet Erol Maraş Arşivi