Yasemin Aydıner

Yasemin Aydıner

Şeyh Seyyid Abdulkadir Geylani Hazretleri

Bu çağın en büyük tehlikesi en büyük, hastalığı kıskançlık. Daha iyiyi ,daha ustunu görme ihtimali insanları çıldırtıyor. Insanoglu kendinden başkasına hiç bir şeyi layık görmüyor .Birine hiç sebepsiz kendine göre bahanelerle pasif agresif saldırıya geçiyorsa kıskançlık hastalığının pençesine düşmüştür, ve en acısı o insan ölene kadar içleri rahatlamıyor bu hasta ruhların. Koca alem lutfedilmisken kendi cinsinden birini  kendisiyle aynı anda su koca dünyaya  sığdıramıyor ya ne acı.

Halbuki biz bize şifa değilmiydik.

Susmuslardan mi olmalı illa akıl başa gelmesi için  ,diller lal olup ağızlara mühür vurulup gozler kapanıp el ayak oynamayınca mi anlar insan sadece aşırı gittigini , sonra gece gündüz cennetlik gibi gezer hak etmiş gibi mağrur masum gezeriz.Oyle mi gerçekten masumiyet mi cennete götüren hiç hatasız hiç günahsız olmak mi yoksa iliklerine kadar mahcubiyet mi kıymetli olan...Bi düşünelim sahte  masumiyet mi, hakiki mahcubiyet mi!? 

Kimseyi ağlatmayın kırmayın kınamayın hor bakmayın kaderin kalemi kimsenin elinde değil mazlumun Rabbi unutmaz rüzgar her an tersine esebilir.. biraz dikkat!!.

Hakkı yenen masumların hatırına haddi asmaktan ve aşanlardan  bizleri koru Ya Rabbi.Amin.


HAYIRLI CUMALAR dilerim 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yasemin Aydıner Arşivi