Taraftar karamsar, acilen 3-4 transfer lazım

Hepsi yalan, Süper Lig gerçek. Alan aldı, satan sattı. Artık bu saatten sonra alacağın sonuçlar, toplayacağın puanlar senin kaderini belirleyecek. Uzun bir kamp süreci, çalışmalar, hazırlık maçları ve transferler derken artık gözümüzü, kulağımızı lige çevirdik. Gaziantep FK için ve tüm takımlar için İnşallah kazasız, belasız bir sezon olur.
Hazırlık maçlarının ölçü olmadığını, ancak görünen köyünde klavuz istemediğini hepimiz biliriz. Maalesef hazırlık maçlarındaki görüntü lige de yansır… Siz takımınızdaki eksikleri görüp giderirseniz kadronuzu ve ekibinizi ona göre kurarsanız ligde başarılı olma şansınız var. Şu ana kadar alınan transferler takıma ne katkı sağlar bilmiyorum ama, Gaziantep FK’nın yarasına merhem olacak bir transfer henüz yapılmadı. Bu takımın en büyük eksikliği savunmada ve forvette. Buralara acilen takviye yapılmadığı takdirde, ben büyük sıkıntıların olacağını düşünüyorum.
Aslında takımlar geçen sezondan eksiklerini görüp ona göre takviyeler yapıyor ama, bizim kulüpte maalesef başkan, yönetim, teknik direktör değişiminin her yıl olmasından bu bir türlü yapılamıyor. Bu sezonda aynı senaryo. Yöneticiler birbirinden değerli işadamları. Fakat; futbol kulübünde transfer için henüz deneyimli değiller. Onun için şu ana kadar beklenen hamle olmadı. Dilerim bu hafta olur... Yoksa, bu takım yeni sezonda forvetsiz ve savunmasız oynamaya devam eder...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi