Yasemin Aydıner

Yasemin Aydıner

Şeyh Seyyid Abdulkadır Geylani Hazretleri

Yedi kat semayı ayakta tutan ,izni ile düşmesini engelleyen ve kendisinden başka ilah olmayan Allahım sana emanetiz.Senin ilahi sırlarının gölgesi altına girerek bütün dert ve kederlerden emniyette,büyüklüğünün karşısında acziyetimizi, iliklerimize kadar hissedelim..kendisine münacat edenlere yakın olan,dua edenlerin duasına icabet eden ,saltanatı yüce Allah'ım ... Eğer halimizin ve sorunlarımızın nedenlerini bilip idrak edebilseydik şikayet etmezdik,şu alemde O'ndan başka istenilecek makam ve kerem sahibi, fazilet ve lütuf talep edilecek kimse, şikayette bulunulacak hakim varmı ?..Öyleyse O gerçek dost ve yardımcı iken kime imdat edelim,kimden yardım dileyelim,O Kerim ve ayıpları örten iken kime sığınalım,O kalplerin doktoru iken hatalarımızla kırıp harap ettiğimiz kalplerimizi, Rabbimin kabe kıldığı gönüllerimizi kime götürelim.
     Her kulunun Rabbine olan nazı, niyazı, ayrı ayrı, kimi dua eder ,kimi gözyaşı döker, kimi Allah der, kimi de dilinin döndüğünce susar.
Ya RABBİ, Eğer unutur veya hata yapacak olursak bizi sorguya çekme.İmkan aleminde olmamız sebebiyle emir veya yasaklarını yerine getirmeyi unutacak veya idrakimizin kusurlu olması dolayısıyla haddi aşarsak bizi hesaba çekme.ALLAHIM! bizden öncekilere yüklediğin gibi bize ağır yükler yükleme.Rabbim! Bizi Affet.Bizi bağışla .Ve bundan sonra da  Bize merhamet et.Geniş olan rahmetin ile bize merhamet eyle.Sen bizim Mevlamızsın.Kafirlere ve türlü belalara karşı bize yardım et. Kendi batıl bencil bulutları ile apaçık Hak güneşini ufukta örtenlere karşı bize yardım et.


Ey yardım edenlerin en hayırlısı ve sapmışların, yolunu şaşırmışların rehberi! Lutuf ve keremin ile bizleri senin hakikatine ulaştır.


Rabbim Abdulkadir Geylani Hazretleri gibi dostlarının araladığı kapıdan kolaylıkla geçebilmeyi, Cennetini, cennetinde Cemalini görebilmeyi nasip etsin inşallah.


HAYIRLI CUMALAR dilerim. 


HAZIRLAYAN :YASEMİN AYDINER

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yasemin Aydıner Arşivi