Kenan Yücel Yazıyor... Bizi inanılmaz bir sezon bekliyor.

Adı bu sezon Trendyol süper lig. Daha ilk haftanın sadece beş maçı oynandı. Gidilecek çok yol ve 37 hafta var.

  • Ama Cuma günü Trabzonspor - Antalyaspor, Cumartesi Konyaspor - İstanbulspor, Kasımpaşa - Ankaragücü, Pendikspor - Hatayspor ve Kayserispor - Galatasaray maçlarıyla başladı. Bu sıcakta inanılmaz tempolu ve çok kaliteli beş maç ve Pendikspor hariç dokuz tane kaliteli takım izledim.
  • Korakor mücadeleler, goller, sonuna kadar savaşan, kramp girene, adelesi atana kadar koşan, puan için inanılmaz savaşan takımlar.
  • Her takımda çok kaliteli ayaklar, milyon euroluk isimler, goller, kurtarışlar.
  • Dört büyükle işimiz zaten yok. O eski tarihlerdeydi. Alttaki grupta Başakşehir, Adana Demirspor takımlarıda çıtayı yükselttiler.
  • Ama mağlup olmasına rağmen Antalyaspor takımı Trabzonsporu deplasmanda resmen abondone etti ama indiremedi. Hacı Wrigti çok aradılar. Ama o zaten Antalyaspor'a lükstü, 10 milyon euro'ya İngiltereye gitti, daha ilk maçında Cowentry'e gollerini attı.
  • Kasımpaşa - Ankaragücü maçı 3-2 bitti. Son ana kadar iki takımın olağanüstü mücadelesi, golleri vardı. Kasımpaşa son anda attığı golle üç puanla başladı. İkiside çok iyi takım.
  • Konyaspor - İstanbulspor maçında herkes yeşil beyazlıların kendi evinde rahat galip geleceğini düşünürken tek puanı son anda kurtardılar.
  • Depremde dağılan Hatayspor camiası yeşil sahalarda ilk lig maçında hemde deplasmanda 5-1 şiddetinde rakibini sürklase etti.
  • Kısaca büyük takımların 10 milyon euroları 10 milyon türk parası gibi harcadığı bir dönemde, Trabzonspor sadece stad ismini 1 milyar 400 milyona satıyor. Her takımın başında sponsor isimleri var.
  • Kısaca keşke sizlere harika bir sezon başı umut vaadeden yazılar yazsam. Muhteşem transferler, kadro kalitesi, maddi olarak çok güçlü, taraftarıyla, şehriyle bütünleşen bir takımdan bahsetsem. Emin olun o zaman sizi yanıltır ve 25 yıllık spor yazarlığıma ihanet ederdim. Çünkü ben inandığımı, bilgimi, tecrübemi yazdığım Pollyannacılık yapmadığım için beni sevdiniz, inandınız ben size nasıl ihanet ederim.

Ben ligin röntgenini geçtiğimiz hafta çekmiştim, şimdide daha iki günlük beş maçta gördümki, bizi beklediğimden daha zor ve bugünkü sıcakları aratacak haftalar bekliyor.

Dilerim ben yanılırım. Dilerim futbol perileri, şansımız yanımızda olur.

Yoksa ; Yazmayayım...!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kenan Yücel Arşivi