Gaziantep FK'da Erol Bulut’a kumpas mı kuruluyor?

Türkiye’de futbolumuzda bir takımın aldığı sonuçlar iyi olmazsa, transferler iyi çıkmazsa, takımla taraftar arasında kopukluk olursa tek sorumlu ve tek suçlu teknik direktör oluyor maalesef… Gaziantep FK’da da aynen bu durum mevcut şu anda.. Bu takım ilk 4 maçta aldığı puanları son haftalarda arar oldu.
Bu takıma ne oldu? bilmiyorum ama bir yerde ipi çekildi gibi. Çünkü, oynanan futbol, futbolcuların performansı, alınan sonuçlar ve gelinen noktaya bakıldığında bu takımda büyük bir düşüş var. Fert fert bakıldığında futbolcuların hepsinde gözle görülür bir düşüş yaşanıyor.. Ama, bu neden oluyor buna bakmamız gerekiyor.
Gaziantep Futbol Kulübü’nde tek suçlu Teknik Direktör Erol Bulut’muş gibi hareket ediliyor. Hayır! Tek suçlu Erol Bulut değil. Fakat yakından takip ettiğim Gaziantep FK’da sanki Erol Bulut’un kuyusu kazılıyor. Çünkü, geminin önemli isimleri, gemiye yön verenler bu işin arkasında.. Ben isim vermek ve hedef göstermek istemiyorum. Erol hocada benim babamın oğlu değil, Erol Bulut gider başkası gelir. Ve 26 yıldır da çok sayıda teknik direktörle çalıştık. Çalışmaya da devam ediyorum. Ama benim dikkatimi çeken bir detay var. Erol hoca sanki sabote ediliyor. Bu teknik adamın başarısız olması ve gitmesi için çaba gösteriliyor. Taraftara bir şey demiyorum. Sonuna kadar haklılar. Çünkü, cefa çekerek geldikleri Kalyon Stadı’nda güzel bir maç izlemek, takımlarının kazanmasını görmek istiyorlar. Eh.. takımda bunu göstermeyince tabi ki, hedefteki isim teknik direktör olacaktır. Ondan dolayı taraftarın Erol Bulut’u istifaya çağırması gayet doğal. Ama, Erol Bulut’un performansından ziyade takım içerisinde sabote eden kilit isimler var. Bu geminin önemli isimleri var. Bu isimler maalesef taraftara şirin gözüküp bir yandan da hocasının kuyusunu kazan isimler.. Haa, bunları bizler görüyoruz mutlaka Erol Bulut, Adnan Erkan ve başkan Cevdet Akınal’da görüyordur… Bu derece sabote olduğu için Gaziantep FK’nın başarılı olma şansı yoktur. Siz ne kadar transfer yaparsanız yapın, devre arasında 3 değil 5 oyuncu da transfer etseniz burada artık kök salmış bu isimler mutlaka bu kulübe zarar verecektir. Siz biran önce bunun önüne geçmek zorundasınız.. Bugün Erol Bulut’a kumpas kuranlar, yarın X teknik direktöre yine aynısını yapacaklar. Olmadı başkana, olmadı yönetime aynısını yapacaklar. Biran önce bence yönetimin, başkanın ve teknik direktörün masaya yumruğunu vurma zamanı geldi.
Haa, yönetimin yaptığı destek açıklaması çok iyi. Aslında bu isimlere de bir mesaj oldu. Yönetimin teknik direktör Erol Bulut’un arkasında olduğunu söylemesi aslında bu isimlere “Rahat durun” mesajıydı. Çünkü, Kayseri maçından sonra Erol hocanın, “İstifayı bana değil, yönetime sorun” demesinin altında çok detay vardı.. Benden söylemesi…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Teke Arşivi