Gaziantep'te Ziylan Grup'tan dar gelirli kadınlara ilaç gibi destek...Ahmet Ziylan Gaziantep/ Şahinbey Mikrofinans Şubesi açılıyor

Gaziantep'te Ziylan Grup'tan dar gelirli kadınlara ilaç gibi destek...Ahmet Ziylan Gaziantep/ Şahinbey Mikrofinans Şubesi açılıyor
Türkiye ayakkabı tabanı pazarının önde gelen şirketi Ziylan Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2003 yılından beri, mikro kredi faaliyetlerini sürdüren Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) ile dar gelirli kadınlara destek olmak amacıyla önemli bir iş birliğine imza attı.

Türkiye ayakkabı tabanı pazarının önde gelen şirketi Ziylan Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2003 yılından beri, mikro kredi faaliyetlerini sürdüren Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) ile dar gelirli kadınlara destek olmak amacıyla önemli bir iş birliğine imza attı. Dar gelirli kadınların arasında mikro girişimcilerin sayısını artırmak amacıyla yapılan iş birliği ile Gaziantep’te, merhum hayırsever iş adamı Hacı Ahmet Ziylan adına hayata geçirilen Ahmet Ziylan Gaziantep/ Şahinbey Mikrofinans Şubesi açılışı töreni yapılacak.

Türkiye’de yaklaşık %9 olan kadın girişimci oranını arttırmak için dar gelirli kadınların arasında mikro girişimci sayısını arttırma amacıyla hayata geçirilen Ahmet Ziylan Gaziantep/ Şahinbey Mikrofinans Şubesi açılış töreni 9 Ekim 2021 Cumartesi günü Saat 11.00’da Şahinbey Belediyesine ait Şahinbey Konferans salonunda gerçekleştirilecek. Açılış töreni; Ziylan Gayrimenkul A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yanı sıra, Önceki dönem İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve TİSVA Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Aziz Akgül’ün katılımı ile gerçekleştirilecek.

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) Türkiye Grameen Mikrofinans Programı (TGMP) ile dar gelirli kadınların arasından çıkacak mikrogirişimcilerin sayısının artırılması hedefleniyor. Merhum Ahmet Ziylan’ın vefatının birinci yıl dönümünde gerçekleşecek bu anlamlı açılışa Gaziantep Mikrofinans Şubesi’nden mikro kredi alan mikro girişimci kadınlara çekleri takdim edilecek.

Tarih: 9 Ekim 2021 Cumartesi

Saat: 11:00

Yer: Şahinbey Belediyesi Şahinbey Konferans Salonu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.