Migros'tan 1.000 TL'lik Dev Hediye Çeki Kampanyası! Acele et, Sen de Kazan! Son Tarih 31 Mayıs!

Migros'tan 1.000 TL'lik Dev Hediye Çeki Kampanyası! Acele et, Sen de Kazan!  Son Tarih 31 Mayıs!
Migros ve Odeabank, tüketiciler için heyecan verici bir iş birliğine imza attı. Bu ortak kampanya dahilinde, 1.000 Türk Lirası değerinde hediye çeki dağıtımı yapılacak. Detaylar haberimizde...

Odeabank'ın mobil uygulaması üzerinden gerekli kodu kullanarak katılım sağlayanlar, Migros sanal markette geçerli olan bu değerli hediye çekini kazanma şansını elde edecekler.


İŞTE DETAYLAR
Kampanyanın detayları şu şekilde: Tüketiciler, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar bu sınırlı süreli kampanyadan yararlanmak için Odeabank mobil uygulamasına "MIGROS24" kodunu girerek gerekli şartları yerine getirebilirler. Bu işlem karşılığında, 10.000 TL yatırıma özel olarak dağıtılan 1.000 TL değerinde Migros sanal market çekini kazanabilirler. Kampanya 2024 yılında başlatılmış olup, son faydalanma tarihi 31 Mayıs 2024'tür.


YOK BÖYLE KAMPANYA
Hediye çekini edinmek için gerekenler basit. Kampanyanın koşullarını yerine getirin ve Migros sanal marketteki alışverişlerinizde 1.000 TL değerindeki hediye çekini kullanmaya başlayın. Ancak, bu çekten yararlanmak için en az 1.250 TL tutarında bir sipariş verilmesi gerekmektedir. Böylelikle, aslında 1.250 TL tutarındaki sipariş için cebinizden sadece 250 TL çıkacak. Bu cazip kampanyadan faydalanmak için, Odeabank'ın kampanyalar bölümünden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak:Cumhur Dülek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum