Gaziantep'te Dev AVM Kapanıyor! Çalışanlar İş Arıyor

Gaziantep'te kent merkezindeki bir AVM kapanma hazırlığında. Daha önce konkordato başvurusu yapan merkez, öncelikle satış seçeneğini değerlendiriyor; satış olmazsa kapatma gündeme gelecek. Çalışanlar başka iş arıyor.
Gaziantep'te Dev AVM Kapanıyor! Çalışanlar İş Arıyor

Gaziantep'te kent merkezinde faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi, mali sıkıntılar nedeniyle kapanma hazırlığı yapıyor. Sektörde yeni AVM'lerin açıldığı bir dönemde kapanma gündeminin yaşanması, alışveriş merkezleri arasındaki rekabetin ve ekonomik koşulların ne denli sertleştiğini gözler önüne seriyor.

Edinilen bilgilere göre, daha önce konkordato başvurusunda bulunan ancak süreci aşarak faaliyetini sürdüren AVM'nin yönetimi, öncelikli olarak satış yolunu deneyecek. Alıcı bulunamaması ya da mali tablonun düzeltilememesi halinde ise kapatma seçeneği masaya yatırılacak.

AVM'de çalışanların da bu belirsizlik ortamında başka iş imkânlarını araştırmaya başladığı belirtiliyor. Merkezin kapanması durumunda, burada çalışan onlarca kişinin işsiz kalması ve bölgedeki ticari hareketliliğin de bundan etkilenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.