Son Dakika: Gözler Bu İhalede!Servisçiler S Plaka İhalesinde Ne Yapacaklar.S Plakanın Gerçek Sahibi Şoförler Alabilecek mi?

Son Dakika: Gözler Bu İhalede!Servisçiler S Plaka İhalesinde Ne Yapacaklar.S Plakanın Gerçek Sahibi Şoförler Alabilecek mi?
Büyükşehir Belediyesi, 288 adet işçi ve öğrenci servisini ihale çıkarılıyor...İşte ayrıntılar

Gaziantep’te, öğrenci ve işçi servisleri taşıma işi için ihale düzenleniyor. 11-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek ihalede, 288 adet S plaka, 30 yıl süreyle kiralanacak. Her bir araç için 30 yıllık muhammen bedel 120 bin TL olarak belirlenirken, turizm rmalarının yoğun ilgisi nedeniyle, açık artırmada rakamın 200 bin lirayı geçmesi bekleniyor. Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma ihalesinden 60 milyon TL üzerinden gelir bekliyor. Gaziantep'te resmi ya da özel kuruluşlara toplu taşıma hizmeti vermek amacı ile kullanılan ve Gaziantep İl sınırları içerisinde, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi adına tescilli 27 S plaka serisine kayıtlı toplam 288 adet plaka 30 yıl süreyle ayrı ayrı kiraya verilecek. Öğrenci ve işçi servisleri taşıma işi nedeniyle, turizm rmaları gözlerini bu ihaleye çevirdi.

TURİZM FİRMALARINDAN BÜYÜK İLGİ

Edinilen bilgiye göre, önümüzdeki hafta Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda toplu taşıma işi ihale heyacanı yaşanacak.  İhaleler 11 ve 13 Ağustos tarihlerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda İhale Komisyonunca ayrı ayrı yapılacak. 1 adet S plakanın 30 yıllık toplam muhammen bedeli 120.000,00 TL + KDV olup, geçici teminatı ise 3.600,00 TL. İhaleye, Gaziantep’teki turizm rmalarının büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

60 MİLYON GELİR BEKLENTİSİ

Her bir S plaka için 30 yıllık toplam muhammen bedel 120 bin TL olarak belirlenirken, bu rakam yılda 4 bin, ayda ise 333 liraya denk geliyor. Turizm rmalarının yoğun ilgisi nedeniyle, ihalede muhammen bedelin 200 bin TL geçmesi bekleniyor. Bu nedenle, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin 30 yıllık toplam bedelde, 60 milyon TL üzerinde gelir beklentisi olduğu öğrenildi.

İHALEYE KİMLER KATILACAK?

288 adet S plaka toplu taşıma ihalesinde, açık artırma bölümünün kıran kırana geçmesi bekleniyor. 11 Ağustos Çarşamba günü 144 adet S plaka için ihale gerçekleştirilecek. 13 Ağustos Cuma günü ise kalan 144 adet S plaka için ihale gerçekleştirilecek. İlk yapılan ihaleye katılan istekliler, yapılan ihale neticesinde S plaka alamadıkları takdirde, ikinci bir başvuruya gerek kalmaksızın 13.08.2021 tarihinde yapılacak ihaleye katılabilecekler. İstekliler başvuru yaptığı plaka sayısından eksik plaka almaya hak kazanması durumunda ise yine ikinci bir başvuruya gerek kalmaksızın sonraki ihalelere katılabilecekler.  Yapılan ihale neticesinde, başvuru yaptığı sayı kadar S plaka alan İstekliler, diğer gün yapılacak ihaleye katılmak istemeleri halinde, yeni dosya hazırlamalarına gerek kalmaksızın, başvuru yapacakları sayı kadar geçici teminat yatırarak, yatırmış oldukları geçici teminata ait belgeyi yukarıda belirtilen son başvuru tarihine kadar İhale İşleri Şube Müdürlüğüne teslim edecekler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.