En yüksek değerine ulaştı: Pamuk fiyatları ne kadar oldu? 30 Ağustos’ta en düşük ve yüksek fiyat…

En yüksek değerine ulaştı: Pamuk fiyatları ne kadar oldu? 30 Ağustos’ta en düşük ve yüksek fiyat…
Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda tarafından pamuk fiyatlarının güncel durumu son verilerle açıklandı. Pamuk kaç lira oldu? En düşük ve en yüksek kaç liradan alınıyor? İşte detaylar.

Tarımsal ürün ve emtia fiyatlarındaki dalgalanma, bölgedeki tarım sektörünün sürekli değişen doğasını yansıtmanın yanı sıra üreticiler ve tüccarlar için de önemli bir gösterge niteliğindedir. Şanlıurfa Ticaret Borsası, tarım ürünleri ve ticareti için bir platform sunarak bölge ekonomisinin canlandırılmasında önemli bir rol oynamaktadır.

Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından pamuk fiyatları açıklandı. Ayrıca arpa, buğday ve yağlık çiğit fiyatlarının da en yüksek ve en düşük fiyatlandırması ile alakalı bilgilendirme yapıldı. Üreticinin merakla beklediği fiyatların detayları haberimizde.

PAMUK KAÇ LİRA OLDU?

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda gerçekleşen son işlemlerde preselenmiş pamuk fiyatı kilogram başına 45,50 Türk lirası (TL) gibi dikkat çekici bir seviyeye ulaştı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda pamuk fiyatlarında son dönemde yaşanan dalgalanmalar dikkat çekiyor. Bugünkü işlemlerde preselenmiş pamuğun değeri kayda değer bir artış göstererek kilogram başına 45,50 TL'ye yükseldi. Borsa pamuk fiyatları ile arpa, buğday ve yağlık çiğit fiyatlarını da açıkladı. İşte o fiyatların listesi.

PRESELİ PAMUĞUN EN DÜŞÜK VE EN YÜKSEK FİYATI

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nda işlem görmekte olan pamuk ve diğer ürünlerin fiyatlarındaki son güncelleme şöyle:

1 kilogram Arpa : En düşük 5,00 Türk lirası - En yüksek 6,10 Türk lirası

1 kilogram Buğday : En düşük 6,00 Türk lirası - En yüksek 10,20 Türk lirası

1 kilogram Preseli Pamuk: En düşük 36,00 Türk lirası - En yüksek 45,50 Türk lirası

1 kilogram Yağlık Çiğit: En düşük 5,00 Türk lirası - En yüksek 5,00 Türk lirası

Yapılan bu fiyat açıklaması üretici için büyük önem arz etmektedir. 8 Ağustos 2023 tarihinde pamuk fiyatlarının 40 lira civarlarında seyrettiği görülüyor. Aradan geçen günler pamuğun değerini artırdı ve 30 Ağustos itibar ile 1 kg pamuğun fiyatı 45 lira oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.