GAZİANTEP’TE ZAMLAR BİTMİYOR! ULAŞIMDAN SONRA GIDA ZAMLARI!

GAZİANTEP’TE ZAMLAR BİTMİYOR! ULAŞIMDAN SONRA GIDA ZAMLARI!
Gaziantep’te zamlar bel bükmeye devam ediyor. Ulaşım zamlarından sonra gıda sektöründe de zamlardan dolayı vatandaşlar isyan bayrağını çekmiş durumda. Gaziantep esnafı ve Gaziantep’te yaşayan vatandaşlar zamlarla ilgili çözüm bekliyor.

Gaziantep her gün yeni bir zam haberine uyanıyor. Gaziantep esnafı ve Gaziantep’te yaşayan vatandaşlar her gün yeni gelen zam haberlerinim artık bellerini büktüğünü ve bunlarla ilgili acil çözüm alınması gerektiğini söylüyor. Özellikle son zamanlarda ulaşıma gelen zamlardan Gaziantep halkını oldukça büyük etkiledi.

GAZİANTEP YEMEKLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ KURUTMALIKLARA ZAM

Gaziantep’in en önemli turizm kaynaklarından birisi yemekleri. Gıda sektörüne yapılan zamlardan yöresel yemeklerin etkilenmesi de turizmi etkileyen en büyük unsurlar arasında gösteriliyor. Gaziantep’in neredeyse tüm yemeklerinde kullanılan kurutmalık zamdan nasibini alanlar arasında yer aldı. Kurutulmuş sebzeler adet başına 3 TL’ye ulaştı.

ANTEP PEYNİRİ DE ZAMDAN NASİBİNİ ALANLARDAN

Gaziantep yöresinin en meşhur lezzetlerinden birisi olan Antep Peyniri fiyatları 250 TL’ye kadar ulaştı. Bir zamanlar Gaziantep sofralarının vazgeçilmezi olan Antep Peynirini artık sofralarda görmek çok zor. Gaziantep’te Antep peyniri fiyatları 250-300 TL arasında satılıyor. Bu durumdan esnaflar ve Gaziantepliler çok rahatsız. Peynire gelen zamlarla ilgili vatandaşlar “bir peynir zevkimiz vardı artık o da kalmadı” diyerek sitem ediyorlar.

EKMEK FİYATLARI İSYAN ETTİRMİŞTİ

Gaziantep’te ekmek fiyatları zamlanarak Somun fiyatları 6.50 pide fiyatları ise 6 TL olarak belirlenmişti. Yapılan zamdan sonra Gaziantepliler isyan etmişti. Ekmek zamlarının ardından birçok gıda ürününe zam gelmeye devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.