Fatura ödemelerinde o uygulama 10 Temmuz'a kadar devam edecek! Fatura ödemlerine 170 TL'ye varan destek verilecek!

Fatura ödemelerinde o uygulama 10 Temmuz'a kadar devam edecek! Fatura ödemlerine 170 TL'ye varan destek verilecek!
Fatura ödemelerinde 170 TL’ye varan destek kampanyası 10 Temmuz’a kadar devam edecek. İlgili bankadan ödeme yapanlar yararlanabiliyor. Peki, başvuru şartları neler? İşte detaylar…

Türkiye’nin son dönemdeki enerji hamleleri sonrasında faturalar bir hayli düştü. Karadeniz gazı ile doğal gaz faturaları sıfırlanırken, ihtiyaç sahipleri için elektrik tüketim desteği gibi devlet destekleri de verilmeye devam ediyor.

Devlet destekleri ile birçok farklı kesimden vatandaşın fatura ödemelerinin desteklenmesi hedefleniyor. Yapı Kredi Bankası tarafından Temmuz ayına kadar sürdürülecek kampanya ile vatandaşların fatura ödemelerini rahatça yapmaları sağlanacak. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

FATURA ÖDEMELERİNE 170 TL’YE VARAN DESTEK!

11 Haziran – 10 Temmuz 2023 tarihleri arasında devam edecek kampanya ile otomatik ödeme talimatı veren vatandaşlar, hem fatura takibinden kurtulacak hem de 170 TL’ye varan Worldpuan kazanma şansı elde edecek. Bu kapsamda verilecek 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik fatura talimatı için 150 TL Worldpuan kazanılacak.

Kredi kartından verilecek yeni 6 talimat için kazanılacak ilave 20 TL ile toplamda otomatik fatura ödeme talimatlarını Yapı Kredi Bankası üzerinden verenlere 170 TL’ye kadar Worldpuan kazanma fırsatı sağlanacak.

KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan otomatik fatura ödeme kampanyası kapsamında fatura ödeme ve HGS talimatı için 11 Haziran – 10 Temmuz 2023 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekecek. Kampanyaya katılmak için TALIMAT yazıp boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemde kayıt olmayan cep telefonları ile gönderile katılım başvuruları geçersiz sayılacaktır. Kampanya kapsamında sadece yeni tanımlanacak fatura ve HGS talimatları geçerli olacaktır. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamında dahil edilmemektedir. Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan kampanya ile vatandaşların otomatik fatura talimatı verecek 170 TL’ye kadar Worldpuan fırsatından yararlanması sağlanmaktadır. 10 Temmuz’a kadar devam edecek kampanyaya SMS ile başvurulabilmektedir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.