10 bin TL finansman hesaplara anında geçiyor! 3 ay ertelemeli ve vade farksız finansman desteği! O katılım bankası duyurdu!

10 bin TL finansman hesaplara anında geçiyor! 3 ay ertelemeli ve vade farksız finansman desteği! O katılım bankası duyurdu!
Bayram öncesi vatandaşın cebini rahatlatacak bir finansman kampanyası duyuruldu. 3 ay ertelemeli ve vade farksız 10.000 TL destek hesaplara geçiyor. Başvuru şartları belli oldu!

Türkiye’nin önde gelen katılım bankalarından da finansman destekleri verilmeye devam ediyor. Özellikle son dönemde vatandaşların enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle artan nakit ihtiyaçlarına bu kapsamda destek sağlamış olacak.

10.000 TL’ye kadar Hoş Geldin Finansmanı kampanyasını duyuran Albaraka Türk Katılım Bankası, Vade Farksız 10.00 TL kredi sağlayacak. Üstelik 3 aya kadar erteleme seçenekleri de geçerli olacak. Bu sayede nakit ihtiyacı olan vatandaşların bayram öncesi en uygun finansman desteğinden faydalanması sağlanacak.

VADE FARKSIZ 3 AY ERTELEMİ 10 BİN TL KREDİ!

Albaraka Türk tarafından verilen 10.000 TL’ye kadar vade farksız ve 3 ay ertelemeli kredi sayesinde vatandaşların nakit ihtiyaçlarına çözüm sunulacak. Pratik Finansman Kart ile okul, kırtasiye, sağlık, mobilya, teknoloji marketleri, ulaşım ve beyaz eşya gibi pek çok farklı sektörde tek seferde ya da parçalı harcamalar yapılabiliyor.

Birçok farklı ihtiyaç için Pratik Finansman Kart ile vade farksız finansman kullanma avantaları sağlanacak. 3 ay erteleme seçeneklerinden yararlanarak vatandaşların rahatlıkla bayram öncesinde de ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmaları sağlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

22 Mart – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında görüntülü görüşme ve kurye süreci ile Albarakalı olan müşteriler Vade Farksız 10.000 TL Limitli Pratik Finansman Kart kampanyasından yararlanabilecek.

3 ay ertelemeli ve 6 ay vadeli olarak Finansman Kart kullanılabilecek. Söz konusu 10.000 TL Karzı Hasen kullanılacak olup, herhangi bir kar payı veya masraf alınmayacaktır. Kampanya süresi boyunca sadece 1 defa kampanyandan yararlanma imkanı sunulmaktadır.

10 BİN TL FİNANSMAN NASIL KULLANILIR?

Albaraka Türk’ün 10.000 TL’ye kadar olan avantajlı finansman kampanyasından yararlanmak için yemi çipli kimlik kartı olan ve NFC özellikli cihazlara sahip kişiler Albaraka Mobil’den başvuru yaparak 10 bin TL finansman sürecini başlatabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.