EYT'lilere 10.000 TL ek ödemeler devam ediyor! O bankadan bayram öncesi ödemeler başladı! Tüm emekliler yararlanabilecek!

EYT'lilere 10.000 TL ek ödemeler devam ediyor! O bankadan bayram öncesi ödemeler başladı! Tüm emekliler yararlanabilecek!
EYT kapsamında emekli olan tüm SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı müşterileri için Denizbank’tan 10.000 TL’ye kadar nakit ödemeler devam ediyor. 3 gün sonra başvurular sona erecek. İşte detaylar…

Türkiye’nin gündeminde uzun süredir yer alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu geçtiğimiz aylarda çıkan yeni yasa ile çözme kavuştu. Bu kapsamda emekli olan vatandaşlara ise ilk maaşları ödenmeye başladı.

EYT kapsamında emekli olan ve ilk defa Denizbank’tan maaş alacak kişilerin 3 yıl maaş alma sözüne istinaden Mobildeniz uygulamasını indirmeleri halinde 10.000 TL’ye kadar nakit promosyon almaları sağlanacak. Bu kapsamda promosyon ödemeleri emekli maaş tutarına göre değişiyor.

EYT’LİLERE 10.000 TL’YE VARAN ÖDEMELER BAŞLADI!

Denizbank’ın EYT’lilere özel duyurduğu emekli promosyon kampanyası kapsamında cazip oranlar dikkat çekiyor. EYT’li olarak ilk defa emekli maaşını Denizbank’tan alacaklar 3 yıllık taahhüt sonrasında 10.000 TL’ye kadar nakit promosyondan faydalanabilecek.

Özelikle son dönemde emeklinin artan nakit ihtiyaçlarına bu tür ek destek çözümleri birçok yönden avantaj sağlıyor. Emeklilere özel nakit promosyon avantajlarına ek olarak ayrıcalıklı emekli bankacılık hizmetleri de sunuluyor. Emekli maaş promosyon şartlarını sağlayanlar kampanyadan yararlanabilecek.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emekli maaş tutarına göre Denizbank’ın EYT’lilere özel oranlar ile nakit promosyon fırsatları devam ediyor. Bu kapsamda Denizbank’ın EYT’lilere özel emekli promosyon oranları şöyle:

  • 3.499 TL’ye kadar maaş alanlar: 6.000 TL
  • 3. 500 TL ile 7.499 TL arsında olanlar: 7.000 TL
  • 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlar: 9.000 TL
  • 10.000 TL ve üzer maaş alanlar: 10.000 TL

KİMLER EMEKLİ PROMOSYONU ALABİLİR?

16 Haziran 2023 tarihine kadar EYT’li olarak ilk defa emekli maaşını Denizbank’tan 3 yıllığına almayı taahhüt edenler emekli promosyonundan maaş miktarına göre yararlanabilecek. 3 yıldan önce kampanyadan çıkanlar ise kıstelyevm usulü geri alım yapılacaktır. Emekli maaşını ayrıca şubelere gitmek zorunda kalmadan da Mobil Bankacılıktan ya da e – Devlet üzerinden kolayca taşıma işlemleri yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.