Son 8 gün! Market, kasap, manav, şarküteri... Ziraat’ten market alışverişine 150 TL ödeme yapılacak! Başvurular devam ediyor!

Son 8 gün! Market, kasap, manav, şarküteri... Ziraat’ten market alışverişine 150 TL ödeme yapılacak! Başvurular devam ediyor!
Ziraat Bankası market harcamalarına özel 150 TL’ye varan destek gönderecek. Manav, kasap, şarküteri ve market alışverişlerine özel destekten yararlanmak için son 8 gün! İşte başvuru şartları ve detaylar…

Türkiye’de son dönemde artan enflasyon, hayat pahalılığı ve artan kur sonrasında farklı birçok sektörde de fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Vatandaşların cebini ise en çok market fiyatları etkiliyor.

Marketlerde de fiyatı son dönemde en çok ürünlerinden olan çay, ayçiçek yağı ve et gibi ürünler başta olmak üzere, tüm market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri alışverişlerinde Ziraat Bankası tarafından destek verilecek.

MARKET HARCAMALARINA 150 TL DESTEK!

Market harcamalarına özel Ziraat Bankası tarafından belirli şartları sağlayan vatandaşlara destek verilecek. Bu kapsamda bakkal, market, kasap, manav ve şarküteri üye iş yerlerinden tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışveriş için 30 TL, toplamda ise 150 TL Bankkart Lira hesaplara gönderilecek.

Bankkart ile anlaşmalı yerlerden yapılacak belirli miktar alışveriş sonrasında 150 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma şansı sunulacak. Bu sayede vatandaşların çok daha avantalı bir şekilde market harcamalarını gerçekleştirmeleri sağlanacak.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

1 – 20 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Kampanyaya katılan müşterilerin, kampanya sürecinde Bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye iş yerlerinden tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri alışverişler için 30 TL, toplamda ise 150 TL ödeme yapılacak. İşlemler sadece Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS’undan yapılmalıdır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kampanyaya başvurular Bankkart Mobil ile ‘’bankkart.com.tr’’ adreslerinden veya doğruda MARKET150 yazıp 4757’ye SMS göndererek yapılabilmektedir. Kampanya kapsamında e –ticaret işlemleri yer almamaktadır. Bir müşterinin ise kampanya dönemi boyunca kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı ise 150 TL olarak belirlenmiştir. Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. Asıl kart sahipleri yararlanabilmektedir.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.