Gaziantep'te Evlenecek çiftlere Ziraat'ten büyük destek! Beyaz eşya ve elektronik eşya alımında 1.000 TL destek verilecek! 30 Haziran son tarih…

Gaziantep'te Evlenecek çiftlere Ziraat'ten büyük destek! Beyaz eşya ve elektronik eşya alımında 1.000 TL destek verilecek! 30 Haziran son tarih…
Evini yenileyecek ya da yeni evlenecekler için Ziraat Bankası’ndan büyük kampanya duyuruldu. Beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişlerine 1.000 TL destek verilecek. İşte detaylar…

Türkiye’de bankacılık sektörünün önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası, çeşitli kampanya ve desteklere 2023 yılında da devam ediyor. Devlet destekli kredilerin yanı sıra bu desteklerden yararlanamayanlar için farklı tür kampanyalar ile fırsat sunuyor.

Özellikle yaz döneminin gelmesiyle yeni bir yuva kurmak isteyen çiftler için beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişleri için 1.000 TL’ye kadar destek verilmesi hedefleniyor. Harcamalarını daha avantajlı hale getirmek isteyenler için ödemeler yapılacak.

BEYAZ EŞYA VE ELEKTRONİK ALIVERİŞLERİNE 1.000 TL!

Ziraat Bankası tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerinde yapılacak alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira desteği verilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda harcama koşullarının sağlanması gerekiyor.

Bankkart ile beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerinde yapılacak tek seferdeki 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.000 TL Bankkart Lira desteği sağlanacak.

KİMLER YARARLANABİLECEK?

Ziraat Bankası’nın beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerinde yapılacak alışverişlere yönelik vereceği 1.000 TL Bankkart Lira desteğinden Bankkart sahipleri yararlanabilecek. Bu kapsamda Bankkart ile Bankkart anlaşmalı ilgili sektörlerdeki üye iş yerlerinden yapılacak Bankkart POS’undan 5.000 TL ve üzeri için 250 TL, 20.000 TL ve üzerinde ise 1.000 TL Bankkart Lira kazanılabilecek.

Kampanya Bireysel Bankkart, Bankkar Başak ve Bankkart Business sahibi müşteriler için geçerlidir. Bu kapsamda kazanılacak en fazla tutar ise 1.000 TL Bankkart Lire olarak belirlenmiştir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

1.000 TL Bankkart Lira kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 1 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekiyor. Ana faaliyet alanı beyaz eşya sektörü olmayan e – ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak beyaz eşya alışverişleri ise kampanyaya dahil değildir. Dijital kanallardan kampanyaya katılım sağlanabilmektedir. Kampanya Haziran ayı boyunca devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.