Sadece 4 gün kaldı! Fatura ödemelerinde 170 TL destek verilecek! Bu işlemi yapmak yetiyor! Yapı Kredi’den ödenecek!

Sadece 4 gün kaldı! Fatura ödemelerinde 170 TL destek verilecek! Bu işlemi yapmak yetiyor! Yapı Kredi’den ödenecek!
Faturaları kabarık gelenlere ödemelerini rahatça yapmaları için destekler verilmeye devam ediyor. 170 TL’ye varan fatura destekleri devam ediyor. Sadece 4 gün kaldı! 10 Haziran’da sona erecek…

Türkiye’de son dönemde enflasyonla beraber artan hayat pahalılığını hayatın her alanını etkilemeye devam ediyor. Kısa süre önde Karadeniz gazının devreye girmesiyle beraber doğalgaz faturaları sıfırlansa da artan maliyetler enerji fiyatlarının ve faturaların yüksek gelmesine neden oluyor.

İlgili tarihler arasında verilecek otomatik fatura ödeme talimatları kapsamında Yapı Kredi Bankası ise 170 TL’ye varan destek ödemeleri gerçekleştirecek. Otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için farklı oranlarda ödemeler yapılacak.

FATURA ÖDEMELERİNE 170 TL’YE VARAN DESTEK!

Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan yeni bir kampanya ile otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı verenler için 170 TL’ye varan destek sağlanacak. Bu kapsamda  otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 150 TL, üstelik kredi kartından verilecek 6 yeni talimat için eksta 20 TL ile toplamda 170 TL’ye varan Worldpuan kazanma fırsatı sunuluyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

170 TL’ye varan fatura ödeme kampanyasından yararlanmak isteyenlerin 11 Mayıs – 10 Haziran 2023 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir. Verilecek fatura ödeme talimatı sayısına göre farklı miktarda Worldpuan kazanma şansı sunulmaktadır. Kampanyaya katılmak için farklı başvuru adımlarının izlenmesi mümkündür.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin TALIMAT yazıp boşluk bırakarak 11 haneli T.C. kimlik numarasını 4470’e SMS ile göndermeleri gerekmektedir. Kampanya sadece yeni tanımlanacak fatura ve HGS talimatı için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse kampanyaya dahil edilmez. Kampanya süresi boyunca her talimat için ilgili fatura – faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir. Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Temmuz 2023 tarihine kadar kredi kartı veya banka kartı hesabına yansıtılacaktır. 10 Haziran’a kadar kampanya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.