Fatura ödemelerinde yeni dönem başladı! 170 TL anında hesaplara geçecek! Fatura ödeme desteğine bir yenisi daha eklendi!

Fatura ödemelerinde yeni dönem başladı! 170 TL anında hesaplara geçecek! Fatura ödeme desteğine bir yenisi daha eklendi!
Faturalarını ödemekte zorlananlara yeni kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Bu işlemi yapanlar 170 TL’ye kadar destek alacak. Vatandaşların fatura ödemeleri kolaylaştırılıyor!

Vatandaşların son dönemde artan hayat pahalılığı sonrasında cebini rahatlatacak birçok yeni uygulama devreye girmeye başladı. Bu kapsamda fatura ödemelerine de destekler gelmeye başladı. İhtiyaç sahipleri için devlet tarafından verilen elektrik ve doğal gaz tüketim desteğine ek olarak tüm haneler için kısa süre önce Karadeniz gazının devreye girmesiyle doğal gaz bedava olmuştu.

Devlet desteklerinin yanı sıra fatura ödemelerine yönelik bankalardan da çeşitli destekler duyuruldu. Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası tarafından otomatik fatura ödeme talimatına özel 170 TL’ye vatan Worldpuan kazanma fırsatı sunulacak.

OTOMATİK FATURA TALİMATINA 170 TL DESTEK!

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında fatura ödemelerini avantajlı hale getirmek isteyen vatandaşlara 170 TL’ye kadar Worldpuan verilecek. Bu kapsamda vatandaşların otomatik fatura ödeme talimatı vermesi yeterli oluyor.

Kampanya tarihleri içinde yeni 2 otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik fatura talimatı için 150 TL gönderilecek. Ayrıca kredi kartından verilecek yeni 6 talimat için ekstra 20 TL ve toplamda 170 TL’yi bulan Worldpuan hesaplara geçecek.

10 HAZİRAN SON BAŞVURU TARİHİ!

11 Mayıs – 10 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanya kapsamında vatandaşların fatura ödemelerine büyük destek sağlanacak. Bu kapsamda otomatik ödeme talimatı vermek ve bankacılık işlemlerini kolaylaştırmak için Yapı Kredi Mobil üzerinden işlem yapmak yeterli oluyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kampanyaya katılım sağlayarak fatura ödeme talimatlarında 170 TL’ye varan Worldpuan kazanmak isteyenler SMS ile kolay başvuru yapabilecek. TALIMAT yazıp boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasını da ekleyerek 4470’e SMS gönderilmesi yeterli oluyor. Bu kapsamda kampanyaya katılım için Yapı Kredi Mobil üzerinden talimat verilmesi gerekecektir. İlgili kart sahipleri kampanyadan yararlanabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.