Akaryakıt zammı sonrası 100 TL destek açıklaması geldi! Bu kez katılım bankasından verilecek! 1 Haziran son tarih!

Akaryakıt zammı sonrası 100 TL destek açıklaması geldi! Bu kez katılım bankasından verilecek! 1 Haziran son tarih!
Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar sonrasında akaryakıt fiyatlarına yeniden zamlar gelmeye başladı. Gelen bu zamlar sonrasında bu kez bir katılım bankası harekete geçti! Akaryakıt harcamalarına 100 TL verilecek!

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında üst üste gelen zam ve indirim haberlerini birçok sürücü artık takip edemez duruma geldi. Bir yandan küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar, diğer yandan yurt içinde artan döviz kuru nedeniyle üst üste zamlar gelmişti.

Motorin fiyatlarına gece yarısından sonra geçerli olmak üzere bir önceki gün beklenen zam sonrasında da birçok sürücü yeni kampanyaları araştırmaya başladı. Tüm sürücülere akaryakıt alımlarında destek açıklaması ise bu kez bir katılım bankası olan Albaraka Türk’ten geldi.

AKARYAKIT HARCAMALARINA 100 TL GÖNDERİLECEK!

Akaryakıt harcamalarına yönelik 100 TL’ye varan Worldpuan desteği bu kez bir katılım bankası olan Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan geldi. Business kart ile ilgili tarihler arasında yapılacak akaryakıt sektöründeki 1.000 TL ve üzeri ikinci harcama için 50 TL, üçüncü harcama için 50 TL olmak üzere toplamda 100 TL Worldpuan hediyesi verilecek.

Türkiye’de akaryakıt fiyatlarında üst üste gelen zamlar sonrasında bankalardan ve istasyonlardan sunulan cazip akaryakıt kampanyaları da dikkat çekiyor. Son olarak mazot fiyatlarında da gelen zam sonrasında bu kampanyalara başvurular da artış gösterdi.

KAMPAYA KATILIM ŞARTLARI NELER?

Tüm Business Kartlar kampanya kapsamında yer almaktadır. Bu kapsamda bireysel kredi kartları ve banka kartları kapsam dışı bırakılmıştır. Kampanyadan yararlanmak isteyen sürücülerin 15 Mayıs – 01 Haziran 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Kampanya benzin istasyonları, oto yakıt dolum otomatları ve yakıt, odun, petrol satışlarında geçerlidir.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin tek seferde akaryakıt sektöründe gerçekleştirecekleri harcama tutarının en az 1.000 TL olması gerekmektedir. Kampanya kart bazında olup bir kart için en fazla 100 TL Worldpuan kazanma şansı sunulmaktadır. Akaryakıt sektöründe gerçekleştirilecek ikinci ve üçüncü harcamalar için kampanya geçerli olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.