Kamu bankasından sürücülere destek! Akaryakıt ya da otogaz harcamalarına özel 75 TL ödenecek! Ziraat Bankası duyurdu!

Kamu bankasından sürücülere destek! Akaryakıt ya da otogaz harcamalarına özel 75 TL ödenecek! Ziraat Bankası duyurdu!
Sürekli değişen akaryakıt fiyatları sonrasında kamu bankaları da harekete geçti. Sürücülerin cebini koruyacak akaryakıt kampanyası duyuruldu. Ziraat’ten 75 TL sadece bu sürücülere ödenecek!

Türkiye’nin lider kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, sürücülerin akaryakıt ve otogaz harcamalarını çok daha avantajlı hale getirmek için cazip fırsatlarını duyurdu. Küresel piyasalarda brent petrol fiyatlarında yaşanan fiyat hareketliliği nedeniyle üst üste gelen zam ve indirimler sonrasında Ziraat’ten de kampanya geldi.

Ziraat Bankası tarafından akaryakıt harcamalarına 75 TL Bankkart Lira kampanyası duyuruldu. Bu anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapılacak harcamalara özel kampanyaya katılanların hesaplarında 75 TL’ye varanda Bankakart Lira gönderilecek. Artan akaryakıt fiyatlarına karşı vatandaşların daha rahat akaryakıt veya otogaz harcamalarını yapmasını sağlayacak akaryakıt kampanyasında 30 Haziran tarihine kadar şartları sağlayan sürücülerin katılması sağlanacak.

30 HAZİRAN’A KADAR DEVAM EDECEK!

16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapılacak Bankkart POS harcamalarına, tek seferde 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt harcamasında geçerli olmak üzere 75 TL Bankkart Lira gönderilecek.

Sürücülerin artan akaryakıt fiyatları sonrasında Ziraat Bankası’ndan gelen kampanya sayesinde akaryakıt ve otogaz harcamalarını çok daha avantalı hale getirmeleri sağlanacak. Farklı günlerde ve tek seferde yapılacak harcamalar kampanya kapsamında geçerli olacak. Vatandaşların çok daha avantajlı bir şekilde akaryakıt ya da otogaz harcamalarını yapabilmelerini sağlayacak kampanya ile destek sağlanması hedefleniyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına özel 75 TL’ye kadar Bankkart Lira verilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda işlemlerin sadece Bankkart anlaşmalı üye iş yerlerinden ve Bankkart POS’undan yapılması gerekiyor.

Aynı gün içinde yapılacak tek seferdeki harcamaların sadece bir tanesi kampanyaya dahildir. Kampanyaya sadece asıl kart sahipleri katılabilecek. Kazanılan Bankkart Liralar ise 5 Haziran 2023 tarihinde hesaplara aktarılacak. Kampanyaya dijital kanallar üzerinden de katılım sağlanabiliyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.