Tek tek hesaplandı! 30 gün boyunca sıfır faizli kredi! 5.000 TL anında hesaplara geçiyor! Detaylar belli oldu!

Tek tek hesaplandı! 30 gün boyunca sıfır faizli kredi! 5.000 TL anında hesaplara geçiyor! Detaylar belli oldu!
5.000 TL ihtiyaç kredisi 30 gün boyunca tamamen faizsiz ve masrafsız olarak hesaplara geçecek. Detaylar belli oldu. 30 gün boyunca 1 TL bile faiz ödenmeyecek. İşte başvuru şartları ve detaylar…

Türkiye’de son dönemde artan hayat pahalılığı ve enflasyon nedeniyle özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlara devlet destekleri verilmeye devam ediyor. Bir yandan devam eden sosyal yardımlara ek olarak bazı bankalardan da destek gibi kredi paketleri açıklandı.

Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğini gösteren ihtiyaç kredisi kapsamında 5.000 TL ihtiyaç kredisi tamamen faizsiz ve masrafsız olarak kullanılabilecek. 1 TL bile faiz ödemeden 30 gün boyunca nakde sıkışan vatandaşların kredi kullanmaları sağlanacak.

30 GÜNE KADAR FAİZSİZ KOLAY NAKİT DESTEĞİ!

30 güne kadar 1 TL bile faiz ve masraf ödemeden vatandaşların 5.000 TL’ye kadar kredi kullanması sağlanacak. Aktif Bank çatısı altında dijital bankacılık hizmetleri sunan N Kolay, nakit ihtiyacı olanlara faizsiz olarak nakit desteği sağlayacak.

Dijital kanallar üzerinden hızlı başvuru seçenekleri sunan N Kolay, 7/24 acil nakit ihtiyaçlarında vatandaşlara destek sağlayacak. Acil nakit ihtiyaçları için vatandaşların kolay başvuru adımlarını takip ederek krediden yararlanması sağlanacak.

FAİZSİZ VE MASRAFSIZ 5.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU

N Kolay Kolay Nakit kampanyasından yararlanmak isteyenlerin dijital kanallar üzerinden hızlı başvuru adımlarını takip etmeleri yeterli olacak. Web sitesinden veya N Kolay uygulamasından ya da Passo mobil uygulamasından başvuru yapılabilecek.

Aktif Bank müşterisi olanlar Kolay Nakit başvurusu onaylandığında 5.000 TL nakit anında hesaplara geçecek. Aktif Bank müşterisi olmayan vatandaşlar ise N Kolay mobilden görüntülü görüşme ile başvuru adımlarını tamamlayabilmektedir.

5.000 TL FAİZSİZ KREDİ HESAPLAMASI

30 gün boyunca faizsiz olarak kullandırılacak kredi kapsamında, 5.000 TL için 31 – 60 gün vade arasında kredisini kullanmak isteyenler için faiz oranları yüzde 4,89 olarak belirlemiştir. Örnek hesaplama tablosuna göre 60 gün vadede 5.611,35 TL ödeyerek de de kredi kullanılabilecek. 30 gün boyunca ise faiz oranı yüzde 0 olarak belirlenmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.