250.000 TL'ye kadar ticari kredi paketi devrede! İş Bankası'ndan işletmelere büyük destek! Başvuru detayları belli oldu!

250.000 TL'ye kadar ticari kredi paketi devrede! İş Bankası'ndan işletmelere büyük destek! Başvuru detayları belli oldu!
Türkiye İş Bankası Anında Ticari Kredi paketini duyurdu. İşletmelerin nakit ihtiyaçları çözülecek. Detaylar belli oldu! 250.000 TL’ye kadar kredi kullanılabiliyor. İşte ayrıntılar…

Türkiye İş Bankası tarafından ticari kredi paketi duyuruldu. Son dönemde işletmelerin artan maliyetler nedeniyle ihtiyaç duydukları nakit destek İş Bankası’ndan sağlanacak. 250.000 TL’ye kadar kullandırılacak kredi kapsamında avantajlı oranlar uygulanıyor.

Haftanın her günü ve saatinde nakit ihtiyaçları için işletmelere kolay kredi imkanı sunulacak. Avantajlı faiz oranları ve uygun vadelerle geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak işletme sahiplerinin İş Bankası kredisinden yararlanması sağlanacak. Anında Ticari Kredi paketinin detayları duyuruldu.

İŞ BANKASI 250 BİN TL TİCARİ KREDİ PAKETİNİ DUYURDU!

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulan Anında Ticari Kredi kampanyası kapsamında, işletmelerin şubelere bile gitmek zorunda kalmadan, haftanın her günü ve saatinde nakit ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacak. İş Bankası’ndan ticari kredi limiti ne olursa olsun, İşCep veya İnternet Şubesi’nden 250.000 TL’ye kadar kredi kullandırılması hedefleniyor.

Başvuruların anında onaylanmasının ardından vadesiz ticari hesaplara anında ödemeler yapılmaktadır. Dijital kanallar üzerinden esnaf ve gerçek kişi tacir müşteriler tarafından başvur yapılabilecek kredi kapsamında 250.000 TL’ye kadar finansman sağlanacak.

İLK TAKSİT TARİHİ 45 GÜN SONRA BELİRLENECEK!

İş Bankası Anında Ticari Kredi paketi kapsamında esnaf ve gerçek kişi tacir müşteriler yararlanabiliyor. Bu kapsamda bankaya yapılacak başvuruların değerlendirilmesinin ardından olumlu yanıt alanlar 250.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek.

Ayrıca kredi kampanyası kapsamında ilk taksit tarihi kredi kullanılan tarihten itibaren 45 gün sonrası olarak belirlenebiliyor. 250.000 TL’ye kadar Anında Ticari Kredi kapsamında 6 ay vade geçerli olacak. 6 ay vadede rahat bir ödeme planı hazırlanıyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Anında Ticari Kredi’ye başvuru yapmak isteyen esnaf ve gerçek kişi tacir müşteriler, Bireysel/Ticari İşCep, Bireysel/Ticari İnternet Şubesi üzerinden başvurularını yapabilecekler. Şubeye gitmek zorunda kalmadan, 6 ay vadeli ve 250.000 TL’ye kadar Anında Ticari Kredi vadesiz TL hesaplarına hemen aktarılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.